Pluspunten
klopt wat er op de site staat. Voldoende voorraad en snelle levering
Pluspunten
Snelle, correcte levering, prima prijzen
Pluspunten
Beter communiseren als dingen in backorders staan en niet op de site zetten op voorraad levering binnen 24 uur
Goedemorgen Maik, Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling bij Office Deals.nl. Heel vervelend dat u van ons geen mail of telefoon heeft ontvangen met de melding dat uw bestelling vertraging had opgelopen. Normaal gesproken krijgen wij altijd netjes een mail van onze leverancier. Helaas is dat bij uw order niet gebeurd waardoor wij uw order over het hoofd hebben gezien. Wij gaan onze werkwijze nogmaals bekijken en kijken of we daar aanpassingen op kunnen maken. Nogmaals onze excuses. Hoofdklantenservice Office-Deals.nl Lars
Pluspunten
Snelle levering en betaling via factuur is erg handig
VerbeterpuntenIk heb even moeten zoeken om optie factuur aan te kunnen klikken. Het is uiteindelijk gelukt.
Pluspunten
Vooral zo doorgaan
Pluspunten
Lage prijs en snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
VerbeterpuntenDe originele verkoopprijs die genoemd wordt bij de deals is niet altijd marktconform.
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere informatie over het product verschaffen
Beste heer van der Giesen, Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over de productinformatie van de Kluis Protector Universal 1E. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te informeren over het gebruik van de producten. We hebben van u begrepen dat uw kind met de kluis gespeeld heeft. We moeten u echter wel gelijk geven dat er aan de productomschrijving ontbreekt dat de Kluis Protector Universal 1E, geen speelgoed voor kinderen is. Ook moeten wij u helaas mededelen dat wij geen garantie geven als er een kind met de kluis speelt, dat de noodsleutel in de kluis ligt en dat de kluis dan niet meer open te krijgen is als de code vergeten wordt. Wij hebben uiteraard intern overleg gehad maar zijn tot de conclusie gekomen om dit ook niet aan de omschrijving toe te voegen. Onze klantenservice zal u echter wel een aanbieding doen voor de aanschaf van een nieuwe kluis, met extra korting. Met vriendelijke groet, Office Deals.nl Manager Klantenservice Lars van IJsselmuide
Pluspunten
goede communicatie, maar DHL verpest het voor jullie. Zij komen hun afspraken niet na en dus heb ik de bestelling nog niet binnen...
Verbeterpuntenniet meer met DHL samenwerken. Levering is blijven staan . Dit is zeker niet de eerste ervaring met DHL...
Pluspunten
Hoewel niet op alle punten een volmondige 10 is het absoluut de beste prijs die ik kon vinden voor mijn product!
VerbeterpuntenDe communicatie via de koerier verliep niet top en als je daar gebruik van maakt slaat dat ook op jezelf
Pluspunten
Mijn bestelling werd snel verwerkt. Het bestelde is op de afgesproken tijd geleverd. Mijn vraag is snel en adequaat beantwoord
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen