Pluspunten
Alle vragen met een 10 beantwoord. Beter kan niet!
VerbeterpuntenDOORGAAN op de ingeslagen weg!
Beste meneer Koblens, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice, Sandra
Beste meneer Mohamad, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice, Sandra
Pluspunten
Goede producten voor een lage prijs. Snelle levering.
Beste meneer/mevrouw , Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice, Sandra
Beste meneer Schipper, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice, Sandra
Beste mevrouw Ivits , Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice, Sandra
Pluspunten
Eerste bestelling gedaan bij Office Deals en totaal géén klachten. Levering van het product was erg snel. Op de verpakking was ook niets aan te merken. Alle keurig en netjes afgeleverd op het juiste adres.
Beste meneer Pompert, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet,Klantenservice, Sandra
Pluspunten
Scherpe prijs. Geleverd binnen de aangegeven tijd.
VerbeterpuntenCommunicatie over de status updates kan beter.
Pluspunten
Snelle levering, goede productinformatie
Pluspunten
Zij hadden de opbergdoosjes of -lades die ik nergens anders meer kon vinden. Snel geleverd. Duidelijke communicatie.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar!
Pluspunten
Overzichtelijke website met veel keuze. Ook leuk dat ze mee doen met de shopkorting app en daardoor iets extra korting kan krijgen.
VerbeterpuntenIk heb zo niks.
Pluspunten
Als je weet wat je wilt, gewoon top. Doen wat ze zeggen.
VerbeterpuntenZou het niet weten, volgens mij lekker goedkoop en no nonsense
Pluspunten
duidelijk info op website
Pluspunten
Betrouwbaar
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen