Goed op tijd geleverd

Goed en op tijd geleverd

Goede service - klantvriendelijk

bestelling in eerste instantie niet compleet.

Bestelling kwam in twee delen. Was een uitzondering, normaal gaat het afleveren heel goed en snel.

afwachten

in principe oke maar ben nog in afwachting van nalevering. (op site stond op voorraad dus ik ben benieuwd wanneer deze komt) dan ga ik opnieuw beoordelen.

Zeer tevreden, snelle levering!

Altijd een snelle levering en zeer tevreden over de producten.

Na het plaatsen van de bestelling is alles snel geleverd

Betrouwbaar en snel

Fijn bedrijf. Accuraat en klantvriendelijk. Zeker aan te raden.

vlot

vlot

Snelle levering goede communicatie

Slecht

Drie keer moeten bellen 4xBezorger aan de deur gehad voor 4 artikelen. Alles is wel goed gekomen.

Uitstekende service

Wederom vlotte levering. Derde keer dat ik een whiteboard kocht. Heel te vreden.

Snelle levering, prima kwaliteit

Groot assortiment, goede kwaliteit en snelle levering.

Alles perfect

Goede prijzen en snelle levering

uitvoering tot volle tevredenheid en stipt !

uitstekend

Prima service, vlot en accuraat.

Helemaal goed

Product werd snel en goed verpakt geleverd.

Ga zo door!

Ik ben helemaal tevreden. Ik bestel vaker bij Office deals.nl. Fijne site mooie producten van Multo. Nette afhandeling. De 23-rings multomap showtassen bestel ik vaker. Super product.

Klantvriendelijk en snelle levering

Ik had een goede ervaring...

Ik heb hier een printerstickers gekocht voor een goede prijs en mijn bestelling werd snel geleverd en ik had een goede ervaring. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Navigeren op de site ging makkelijk en het is erg fijn dat je veel verschillende betaalmethodes hebt.

geen opmerkingen

Snel, goede klantenservice, vriendelijk.

Zie hierboven, top!

Alles oké

Matig

Er kwam na mijn bestelling geen Track en Tracé code. Ook werd er geen bericht gegeven dat mijn bestelling onderweg was. Ik heb zelf achter mijn bestelling moeten zitten.

4 rings mappen

4 rings mappen besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding!!

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen