Pluspunten
Artikel makkelijk te vinden en goede communicatie over status bestelling.
VerbeterpuntenLevering wordt verzorgd door DHL. Geen melding vooraf over tijdstip van levering, dus er moet regelmatig op de site van DHL gekeken worden voor tijdstip aflevering. In mijn geval heb ik de aflevering gemist.
Pluspunten
Goede kwaliteit / prijs verhouding en snelle levering.
VerbeterpuntenAls filter voor de zoekfunctie kon ik de breedte van de rug van een klapper aangeven. Het zoekresultaat gaf ook andere breedtes aan. Het kan zijn omdat ik via mijn GSM de site bezocht maar was onhandig.
Pluspunten
Overzichtelijke website Erg gemakkelijk om artikelen te bestellen
VerbeterpuntenCommunicatie over de leverdata kan beter: in totaal 7 artikelen aangeboden door 3 verschillende pakketbedrijven, dit was niet vermeld in de bevestigingsmail dat mijn bestelling verzonden was. Voor de eerste zending (4 artikelen) kon ik via track and trace de bestelling opvolgen, van de andere 2 leveringen heb ik geen bevestigingsmail of track and trace ontvangen. Uiteindelijk wel alles goed ontvangen!
Pluspunten
Prima persoonlijk contact. Hulpvaardig.
Pluspunten
Het asortiment en prijs is uitstekend.
VerbeterpuntenJullie leveren via dhl. Wat een afgrijselijk iets. Zijn 2 keer langs geweest op tijden dat ik er toevallig niet was. Nu moet ik 30 km rijden naar hun depot om het op te halen. Ik bestel online om niet te hoeven rijden en dan krijg je dit. Ben hier ontzettend boos over. Totaal geen service en zal dus nooit weer iets bij jullie bestellen hierdoor.
Pluspunten
Snelle reactie op vraag en aanpassing in order! Super!
Pluspunten
- Snelle verzending. - Snelle reactie van klantenservice. - Problemen met de bestelling werden professioneel opgelost.
Verbeterpunten- Productinformatie op de website klopte niet waardoor het bestelde product niet aan mijn verwachtingen voldeed (dit is wel opgelost). - Ik moest twee keer contact opnemen met de klantenservice, waardoor het vrij lang heeft geduurd voordat ik het goede product ontvangen had.
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Super snel!
VerbeterpuntenBetalen op rekening/via offerte
Pluspunten
duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering.
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie per email.
Pluspunten
Je wordt opgebeld als product niet on Strijen vooradig is
VerbeterpuntenGezeur van.mails MultisafePay, dat ik niet betaald heb, terwijl ik met Ideal heb betaald. 2. Het bedrijf moet niet melden dat ik het product gratis kan ophalen oo het centrale magazijn in Strijen als het daar niet is
Pluspunten
snelle en duidelijke reactie op een vraag
Verbeterpuntennvt
Christiaan Huygensstraat 50