redelijk kan beter met pakketdienst

whiteboard besteld maar 1 hoek was beschadigd tijdens transport. Verder product prima.

Correcte levering

Het bestelde artikel is van goede kwaliteit

niet geleverd

heb bestelling tot op heden niet ontvangen

Waardeloos.

Op de Website van Office Deals staat voor 19.00 uur besteld dan de volgende dag geleverd. Dat is dus een pertinente leugen !! het duurt minimaal 3 werkdagen voor je uberhaupt iets geleverd gaat krijgen,dat noemen wij volksverlakking !! en heeft niet te maken met de bezorging maar met verzending !!!!

Snel en goed

Snelle en goede verzending.

Geweldige service

ik voelde mij in de zevende hemel !

Goede prijs, snel en netjes geleverd

Office deals heeft nette prijzen en leveren snel en netjes. Nog nooit problemen met producten gehad, ook geen manco's, dus verder met de klantenservice weinig ervaring

Ik heb hier presentjes voor onze personeelsvereniging besteld. Snelle levering en een prima prijs!

levering en bestelling gong allemaal goed

Ik heb een bestelling gehad die lang in backorder heeft gestaan. Deze werd snel en netjes afgehandeld na een kort telefoontje met de service afdeling. Erg tevreden!

vlotte levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en prijsverhouding. De levering is vlot, zelfs als iets tijdelijk uitverkocht is, volgt de levering daarna spoedig.

De juiste artikelen vinden, duurt wel even. Levering heel snel

Gewoon goed

makkelijk bestellen en snel in huis

fijne ervaring met office deals, makkelijk en snel. daarnaast zijn ze ook goed bereikbaar met de telefoon

Ik werk graag met Office Deals.

Super snel mijn bestelling thuis bezorgd. Keurig en goed verpakt.

Snelle service en adequate reactie bij vragen. Aardig en servicegericht

Goede en snelle service

Goede en snelle service . Verzending inbegrepen, maar geef een optie voor een langere levertijd , en deel de winst met de klanten . Dank

en snel geleverd.

Bonne expérience en fonction des prix

Je n'ai jamais pu obtenir une facture pour ma seconde commande (cartouche Canon) malgré deux demandes par email.

Super snelle service!

Donderdagmiddag besteld en vrijdag al in huis, perfect!

Fijne vertegenwoordiger zeker direct (Sven)

Communicatie met de vertegenwoordiger gaat heel fijn Producten die geleverd worden zijn voor de juiste prijs. Snel geleverd op locatie. beter gezegd een aanrader

Zorgvuldige behandeling en komt afspraken na

chapeau

De bestelling werd als de wiedeweerga uitgevoerd en de volgende dag door de bezorgdienst afgeleverd.

snelle zending

Snelle zending van de producten. Vriendelijk advies bij telefonische gesprek.

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen