Wel goed

Snel, maar niet alles in 1 keer geleverd. Dat geeft niet maar het is wel handig als je weet dat er iets later en apart geleverd wordt.

Goede produkten voor scherpe prijzen

Goede produkten voor scherpe prijzen , en snelle levering

prima, snelle service

Al snel na mijn bestelaanvraag ontving ik mijn bestelling in huis.

uitstekend

Het onthaal aan telefoon was perfect en de gevraagde info onmiddellijk ontvangen. Levering is feilloos verlopen.

Direct geleverd, ziet er goed uit.

Positief. Snel en duidelijk.

Mooi apparaat

N.v.t.

Niets op aan te merken - snelle levering, inclusief backorder - correcte afhandeling

Goed product en lage kosten

De bestellingen komen op tijd binnen. De kwaliteit is goed en de kosten zijn laag.

leveringen zijn meestal goed

Eigenlijk nooit geen problemen met bestellingen en leveren. Alleen de aanbiedingen op de site zijn niet altijd aanbiedingen. Deze worden dan zonder BTW erop gezet. Althans dat zei de klantenservice. Dus is het product even duur als niet in de aanbieding.

Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd!

Ik beveel Office Deals van harte aan.

kwaliteit is uitstekend

Bestelling wordt snel geleverd

Bestelling helaas nog niet ontvangen.

Ik bestelde iets wat de dag erna geleverd zou worden. 'Snelle levering en op voorraad'. Staat er op de website. Dan ga ik er vanuit dat het snel geleverd wordt. En niet pas 1.5 week later. Dat is wel jammer!

Probleemloos!

Goede en makkelijke website met terugblik.

Na al mijn bestellingen is die 1 keer niet aangekomen. Even gebeld en volgende dag bezorgd. Goeie service.

Slecht

1e levering was goed, 2e levering leek wel of er waterschade was, papierrollen waren gevlekt en sommige beschimmeld?

Mijn ervaring met Office Deals is prima. Levering was netjes op tijd. Het enige minpuntje dat ik tegenkwam was het feit dat ik dingen miste in mijn pakket en hier niet vooraf over gecommuniceerd was. Nu moest ik bellen om te ontdekken dat een deel van de levering later zou komen.

Prima producten

Producten voldoen aan de verwachting, dat is prima in orde! De bezorging was alleen niet voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis zoals vermeld bij de producten... (donderdagmiddag besteld, zaterdag bericht dat het aan de bezorgdienst was overgedragen, maandag lag het in de brievenbus). Nu had het voor mij gelukkig geen haast, maar de leverbelofte mag wel aangepast worden wat mij betreft.

Super top

Super service ! Had een flipover besteld maar deze bleek defect gemaild en kreeg volgende dag een nieuwe

Snelle levering!

Snelle levering, vriendelijke benadering.

Onjuiste levervoorwaarden!

Producten expres hier besteld voor meer geld + verzendkosten dan op andere websites om dat ik het de volgende dag in huis moest hebben. Dat het iets meer kost maakt niet uit, want dat heb ik er graag voor over als het dan de volgende dag ook echt wordt geleverd. Helaas komen ze dit niet na. Toen ik belde om te vragen hoe het zat werd ik onvriendelijk behandeld en had ik gewoon pech, daar kwam het op neer. Geen alternatief of excuus aangeboden helemaal niets. Erg jammer. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker niet aan! Je kan het beter bij een andere website kopen!

twee weken moeten wachten en niks gehoord van ze terwijl op de site werd aangegeven dat de volgende dag geleverd zou worden.

Zeer weinig communicatie

Ik bestelde D170976306 FLEXIBOXX 12 A4 zwart x 4 keer, op de website stond 5 werkdagen, maar na 13 werkdagen en enkele mails nog niet geleverd, ondertussen staat er nog steeds naast dit artikel 5 werkdagen. Ik heb al op een nadere website gelijkaardig besteld ondertussen en geleverd gekregen. Dus de laagste prijs is niet altijd goed. Als ik zelf niks vraag dan is er geen communicatie. Tevens ook 1 x 356102 Stempelinkt Pelikan flacon 28ml rood besteld, dit is nog steeds niet geleverd en ook geen communicatie.

Slechte verpakking

Ik heb voor 2e keer enveloppen besteld en de doos waar ze inzitten is zo slecht gelijmd dat ze in de verpakking al los aankomen

uitstekend

bestelling snel en correct ontvangen

Het kan beter!

Na de bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik een mail dat de levering een dag later zou plaatsvinden. Op zich geen probleem. Er kwam maar niets, dus na een dag of vijf gebeld. Toe bleek dat het product niet op voorraad was en dus helemaal niet zou komen. Ik kreeg een alternatief aangeboden (niet originele tonerflacon) die ook goedkoper was dan de originele. Deze ontving ik snel. Ondertussen heb ik nu wel een factuur van de niet geleverde en nog geen factuur van de geleverde alternatieve tonerflacon. Al-met-al een moeizame handeling.....

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen