snel geleverd, niet duur!

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Goed verpakt en niet duur!

Precies wat ik nodig had.

Zeer groot assortiment , prima prijs en snel geleverd

Ik bestel en krijg datgene dat ik besteld heb, keurig binnen

op tijd en conform bestelling

op tijd en conform bestelling

super snelle levering!

1 onderdeel van mijn bestelling was niet op voorraad, maar dat kreeg ik toch al 1 dag later. Ook heel snel dus

perfect

goede service en klantvriendelijk

Probleem met verzenden, maar prima opgelost!

De bestelling was er na vijf dagen nog niet. Na contact met Office Deals snel opgelost door het sturen van een vervangende zending. Probleem lag denk ik bij de bezorgdienst, want het eerste pakket kwam alsnog, maar was wel open geweest.

TOP

Zoals altijd, correct

Prima en betrouwbaar

Prima en betrouwbaar en snelle verzending

goed, snel en niet duur

Gewoon prima in orde

Bestelling was ondanks de drukte bij de vervoersbedrijven snel in huis. Goed verpakt en goede kwaliteit enveloppen!

Erg tevreden

De bestelling op de website ging erg gemakkelijk en de levering was snel!

Lekker snel geleverd.

Precies geleverd zoals op de site staat

Zeer snelle levering! Top!

Eerst even gebeld met klantenservice voor meer info. Daarna binnen 24uur geleverd! Aanrader

Erg teleurstellend!

Onbetrouwbaar, levering niet op tijd (ondanks toeslag) en geen proactive communicatie met de klant.

OPLICHTERIJ!!

WEL VERMELDEN DAT JE HET MORGEN GELEVERD KRIJGT, MAAR OPEEEENS NA HET BETALING GEDAAN IS. VOORRAAD OP U MOET WACHTEN? ANNULEER JE HET DIRECT, MOET JE WEEER WACHTEN VOOR DAT JE GELD TERUG KOMT... KORTOM WEER EEN OPLICHTSITE DIE NIET ZIJN AFSPRAKEN NA KOMT!

wel geld ontvangen niet leveren

ik bestel een printer die volgens de website op voorraad is. Deze betaal ik dus ook. Krijg een leverdatum van twee dagen later, op de bewuste dag geen track en tracé dus gebeld . Hun antwoord sorry de printer is niet voorradig en we weten geen levertijd. Hadden zij mij niet moeten informeren ja. Hun antwoord dat kunnen we toch niet bij iedereen doen als een artikel niet voorradig is. Wacht nu alweer 5 dagen op terugbetaling mij. advies geen zaken mee doen

Vlotte service. Goede kwaliteit.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd.

goed.

Deze heb ik al 2 maal verstuurt

Super snelle levering

Goede prijs en snelle levering.

Snelle levering en goedkoop

Levering binnen 2 dagen en de prijs was zeer goed. Inclusief verzendkosten nogal altijd goedkoper dan bij webshops met gratis verzending

Efficiënt en doeltreffend

Alles goed vindbaar en goede kwaliteit/ prijsverhoging. Levering volgens afspraak. Dik tevreden.

Content van de snelle levering

Ik vind bij jullie wat ik zoek

prima!

De spullen zijn erg snel geleverd, veel eerder dan ik verwachtte

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen