Blij met het grote assortiment, verzendkosten wel erg hoog.

Ik ben blij dat ik via mijn coach op het grote assortiment stickers ben gewezen. Maar bij de bestelling van 1 pak stickers vind ik de verzendkosten erg veel. Ik overweeg nu ook nog een tweede pakket met een andere vorm maar twijfel. En ik ben er echt blij mee maar ze hadden voor mij nog van een iets stevigere kwaliteit mogen zijn. Maar ik heb ze!

Klantvriendelijkheid en service was uitstekend!

Klantvriendelijkheid en service was uitstekend!

Prima geregeld

uitgebreid assortiment

Mijn ervaring zeer klantvriendelijk en correcte levering.

prima geregeld!

website duidelijk en snel toegestuurd

Mijn bestelling kwam sneller dan verwacht, wel in delen (wat begrijpelijk was)

Zeer goede en snelle service

Gemakkelijk om te bestellen en vervolgens een supersnelle levering.

Product niet goed, service geweldig

Ondanks dat er een aantal keer een defect product is ontvangen, is de service uitermate goed en is het probleem netjes opgelost.

goede communicatie

fijne samenwerking, ik zou het aanbevelen

Snelle levering en goede prijs

Ik bestel graag bij Office Deals, omdat de prijzen heel goed zijn en er snel geleverd wordt.

Uitstekende internetleverancier

Uitstekende internetleverancier

Levering mooi op tijd. Ik had loterij bonnetjes (boekje) besteld.

Alles is goed gegaan. Bestelling op tijd in huis. 1 stuks bestellen is eigenlijk ongunstig. Door verzendkosten erbij werd het bonnenboekje bijna €10,00. Dat is natuurlijk wel duur. Maar ik had niet meer dan 1 boekje nodig... Ondanks de prijs was ik blij dat ik het thuisgestuurd kreeg.

goede service en snelle levering

Snelle levering van goede producten en prijs.

Super snelle levering en scherpe prijs!

Ik had mijn bestelling heel snel in huis en ben erg tevreden of de prijs/kwaliteit: A-merken voor een scherpe prijs.

Altijd snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Zo is mijn ervaring bij alle bestellingen die ik bij office deals.nl heb geplaatst.

snelle levering, goed product

Snelle levering en goede service

Zeer goede ervaring!!

Prima service - snel en betrouwbaar

Bestellen op regelmatige basis online en nog nooit problemen gehad met (tijdige) levering. Correcte opvolging en informatie.

Prima! Snelle levering.

goed geregeld

alles zoals afgesproken geleverd

snelle levering top prijs

goede kwaliteit, snel geleverd voor een goede prijs

levering naar verwachting

zie boven

TOP!

Snel, accuraat & een overzichtelijke website

Geweldig mooi assortiment

Via Google kwam ik bij mijn zoekopdracht bij dit bedrijf uit, ik was op zoek naar kartonnen labels. Ik kon hier kiezen uit diverse formaten, gelijk wat touw besteld. 24 uur later de bestelling in huis, de volgende keer kijk ik weer bij office-deals.nl

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen