Snelle levering en goed product

goed verpakt, niet te grote doos

zoals je mag verwachten!

Zeer goede ervaring.

Tijdens mijn bestelling kreeg ik hulp via telefoon. Er was niets teveel om te vragen, alles werd voor mij in orde gemaakt en de volgende dag had ik alles in huis. Wat wens je als klant nog meer. Zeer vriendelijk klanten contact.

Alles goed

Mooi sortiment, snel, proffesionel en met solid verpakking.

Makkelijk te bestellen Snelle levering

Prima verlopen verkoop proces.

Vanaf het bestellen tot het leveren is alles perfect verlopen. Goede tussentijdse status updates en netjes afgeleverd.

perfect, snel en compleet uitgeleverd

een goed en betrouwbaar bedrijf waar je van op aan kunt

What you see is what you get!

Snel zoeken, bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Geen gedoe, maar een gewoon duidelijke website. Dat is winkelen online optima forma!

Eerst had ik iets besteld. De zending was niet volledig, maar zij hebben de rest nagestuurd en nog iets extra. Iedereen kan fouten maken, maar met deze service hebben ze het meer dan goed gemaakt.

Met wat hulp van een van uw medewerkers ging alles prima

De website bleek niet duidelijk, maar met hulp van een van uw medewerkers kon ik de gewenste artikelen vinden en bestellen.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verh.

Snelle levering Kwaliteit goed. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Betrouwbaar bedrijf

Bestelde 2 grote snijmatten. Helaas de andere dag maar 1 geleverd. Na een telefoontje direct hersteld, en de tweede snijmat de andere dag ontvangen zonder problemen. Heel netjes.

Halve bestelling gekregen

Ik heb een bestelling van 2 artikelen geplaatst, waarvan ik 1 artikel geleverd heb gekregen. En 1 artikel nageleverd zou worden. Maar dat laat dus erg lang op zich wachten.

Nette afwikkeling

Ik had de benodigdheden snel in huis en naar alle tevredenheid.

Supersnelle bezorging!

Bestellen ging gemakkelijk. Erg handig dat er bij staat of het product nog op voorraad is en hoeveel stuks. De bestelling was er supersnel!

Positief

Snelle en correcte levering

Besteld, snel geleverd conform de bestelling. Wat wil je meer?

Goede site, na bestelling ook snel geleverd, track trace erbij. Prima

Heel vriendelijk

Zeer tevreden met service

Gr8

High quality at reasonable price.

Snelle levering, goede service

Geheel volgens verwachting

Geheel volgens verwachting

Snelle en goede levering.

Prima prijs voor spullen

Slimme upsell. Ongemerkt 2 artikelen gekocht. Track en tracé volgde wat later dan verwacht.

Tevreden

Doen wat ze moeten doen, duurde alleen wel 6 dagen.

Uitstekende levering en voldoet aan alle verwachting

Zie bovenregionale.

Christiaan Huygensstraat 50