Bijzonder snel

Binnen een dag is mijn bestelling geleverd. Goed verpakt en netjes bezorgd

Ervaring met office deals is positief.

De Brother ADS 2700 W is een leuke scan maar absoluut geen professionele scan zoals in de reclame gepromoot wordt. Dat is jammer maar waar.

Prima site en service

Goede site, ruime keus, makkelijk kiezen, snelle levering.

direct en correcte levering

Vlug en snel overeenkomstig website ect. geleverd.

De bestelde artikelen zijn op tijd en op de gevraagde plek achter huis bezorgd.

Mijn ervaring is hierboven verwoord.

was snel en keurig netjes geleverd, en voldoet aan mijn verwachtijngen

Prima, snel geleverd, goede prijs kwaliteit

Prima , snel geleverd goede prijs / kwaliteit verhouding

vlotte afhandeling, snelle levering

prima service (desk en afhandeling)

De accu was scherp geprijsd en snel geleverd. Dank hiervoor

Blij met de snelle service

Het is gemakkelijk om te bestellen en de levering was heel snel. De volgende dag was het al bezorgd.

Netjes goed en op tijd

Gewoon alles in orde en vlot

Prima service, goed contact

Prima service,

Perfect Bezorgd

Snel en juist geleverd

Onze bestelling volledig en correct de volgende dag ontvangen. Klein puntje van kritiek is dat er voor 1 doos best een grote overdoos was gebruikt.

Correct, goede prijs , snel

Goede levering maar het product voldoet niet naar wens.

Beste, Ik ben nooit zo blij met dit soort mails maar deze komt precies op tijd. We hebben edding 8850 stiften bij u besteld en die blijken al gedeeltelijk uitgedroogd te zijn. We gebruiken deze iedere dag en al jaren maar hebben dit nog eens vaker meegemaakt bij een andere leverancier We hebben een aantal nieuwe opgestuurd gekregen wat ik heel netjes vond. We zouden het op prijs stellen als er uit Uw hoek ook een soortgelijke reactie komt. Vandaag contact gehad met Office Deals.nl en het verhaal toegelicht. Er kwam meteen een tegemoetkoming van nieuwe stiften wat ik zeer waardeer. Dank u wel voor de medewerking en het meedenken. Hele goede service en we komen zeker terug om nieuwe te bestellen.

Goed en snel geleverd

Product is goed en snel geleverd.

Aanrader!

Zeer positief!

Doen wat je beloofd!

Goede website. Scherpt geprijsd en precies op tijd bezorgd. Wij komen terug!

Snel geleverd en perfecte kwaliteit

Heb een liggende 6-vaks stapelbak besteld en kreeg deze snel geleverd. Top kwaliteit. Heb mijn collega op de hoogte gesteld en de stapelbak getoond. Hij heeft mij het adres gevraagd en heeft daarna 10 stuks nabesteld. Top gedaan.

Alles prima in orde, ben dik tevreden.

Producten: prima kwaliteit en qua prijzen en bezorging: geen klachten. Bijzonder tevreden dus.

Precies de goede stickers. Werkt goed om erop te printen en zijn ook weer makkelijk te verwijderen.

een goede oplossing gegeven

Verkeerde cartridges besteld Geretourneerd de verzendkosten moeten betalen bijna 9 €, Omgeruild , het verschil moeten bij betalen maar dit zonder verzendkosten betalen

Om dat het goed is bij jullie

Heel tevreden

Heel tevreden. Fijne site, makkelijk de artikelen te vinden. Contact gehad met klantenservice ivm prijs en was dit netjes opgelost.

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen