3 weken gewacht op inkt

Slechte levering maar een goed klantenservice.

Niets ontvangen

Het bestellen ging vlot, Maar ik heb niets ontvangen. Ik heb ook geen bericht gehad van de pakketdienst.

Prima levering, zoals je hem mag verwachten.

TOP

Ik ben plezierig geholpen door een medewerker met kennis van zaken ! Een absolute aanrader wat mij betreft

Snelle levering maar bij aankomst was de factuur helemaal verkreukeld het zat niet echt in een nette verpakking en de dozen met etiketten waren alle 3 al geopend.

Prima levering, goede producten

De monitor-standaarden die ik heb besteld werden snel geleverd, zijn van uitstekende kwaliteit en waren erg scherp geprijsd. Ik kan Office Deals.nl aan iedereen aanraden.

Snel geleverd en goed apparaat.

De gebruiksaanwijzing bestaat uit foto's die niet goed weergeven hoe de prijsjesrol ingezet moet worden. Ik ben 2 uur bezig geweest.

Whiteboard bedroevende kwaliteit.

Nu kun je voor 20 euro niet zoveel verwachten, maar dat de folie op de metalen plaat blijft zitten mag toch het minste zijn . Bovendien heeft de rand deukjes opgelopen bij de verzending. Voor de rest wel goede website en snelle levering.

Heel tevreden

Zeer tevreden,en vooral de besteling wat ik had gedaan, Was de volgende dag al in huis. Dat was supper snel.

Alles prima.

Alles Prima, alleen zou het handiger zijn als DHL een briefje door de bus doet, dat het pakket bij de buren ligt.

Goed en snel het juiste product geleverd.

Goed en snel het juiste product geleverd

Snel bezorgd en betaalbaar.

Office deal was na enig zoekwerk de goedkoopste en het snelst met bezorgen. Ik ben reuze tevreden ovee de site, prijs en bezorgtijden.

Snel en netjes

Snel en netjes zonder poespas dus ook makkelijk.

Super snel geleverd zonder problemen

Eerste bestelling en zonder problemen super snel geleverd.

Snel en juist

Snelle service en juiste levereing. Top!

Slecht - spoedbestelling is nog niet gearriveerd

Slecht - spoedbestelling is na 5 werkdagen nog niet gearriveerd

Snel en goed

Bestelling is snel afgeleverd, werd op de hoogte gehouden van het proces.

Niet voor herhaling vatbaar.

Schrijfblokken los in de doos verpakt. Beschadigd. Jammer. Niet meer bestellen.

Slecht

Ik heb nog niets binnen.

klasse

snelle levering prima bedrijf

Prima, goede prijs, snelle levering

goedkoper

Niets op aan te merken

Snelle levering; goed verpakt. Kan voortaan bij het vragen van een oordeel de bestelling summier worden vermeld? Volgende keer ga ik daar niet naar zoeken.

De afbreek mesjes waren keurig verpakt.

Het pakketje paste precies in de brievenbus. Was op tijd bezorgd. De mesjes waren ook nog apart en degelijk verpakt. Mesjes zijn scherp en goed voor deze prijs.

Prima, op een dingetje na

Ik heb een aantal spullen besteld voor school, waaronder graphene potloden. Alle producten worden in een enkele doos gestuurd natuurlijk. Dit was echter een grote doos, en de potloden lagen los en hadden veel beweegruimte. De potloodjes zijn vanbinnen hier en daar kapot. Dat kan handiger. Verder een prima ervaring en een snelle levering!

Perfect optijd geleverd. En goede kwaliteit voor wat je ervoor betaald.

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen