Niets op aan te merken

Snelle levering; goed verpakt. Kan voortaan bij het vragen van een oordeel de bestelling summier worden vermeld? Volgende keer ga ik daar niet naar zoeken.

De afbreek mesjes waren keurig verpakt.

Het pakketje paste precies in de brievenbus. Was op tijd bezorgd. De mesjes waren ook nog apart en degelijk verpakt. Mesjes zijn scherp en goed voor deze prijs.

Prima, op een dingetje na

Ik heb een aantal spullen besteld voor school, waaronder graphene potloden. Alle producten worden in een enkele doos gestuurd natuurlijk. Dit was echter een grote doos, en de potloden lagen los en hadden veel beweegruimte. De potloodjes zijn vanbinnen hier en daar kapot. Dat kan handiger. Verder een prima ervaring en een snelle levering!

Perfect optijd geleverd. En goede kwaliteit voor wat je ervoor betaald.

Vlotte bezorging, goed verpakt

precies wat ik verlangde

snelle levering, goed verpakt helaas geen gebruik aan wijzing er bij.

Geweldig,top en snel een dikke 10 is zeker verdiend

Mijn ervaring staat hierboven kort omschreven

snel en vlekkeloos

Niettegenstaande mijn bestelling miniem was, is ze toch heel snel en vlekkeloos behandeld. Leuke ervaring voor de toekomst

Alles was perfect.

Een aangename samenwerking, zeker voor herhaling vatbaar.

FIJNE MAP

Een heel fijne map. En veel steviger als met de ring in het midden.

Redelijke prijs en zeer snelle pevering

Verwachtte levering op dinsdag. Feitelijke levering zaterdag ervoor!!!!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Via de site is het makkelijk om te bestellen, de levering was snel en goed.

Beschadigde randjes op whiteboard

De whiteboard zelf werkt goed, geen problemen met uitvegen of schrijven. De bestelling was binnen 2 dagen in huis, maar hij heeft beschadigde hoekjes en een cover voor het hoekje is er af gebroken. Dit kan tijdens het bezorgen gebeurt zijn en het heeft weinig invloed op de functionaliteit, maar beschadigd is beschadigd en dat is niet waar je voor betaald. Toch beveel ik het product wel aan aangezien er bij andere reviews de meesten hier geen last van hadden en het is nogsteeds een erg voordelige deal.

Uitstekend bedrijf.

Eenvoudige website, snel bevestiging en uiterst snelle levering. Ik had de bestelling 's avonds geplaatst en de volgende dag al in huis.

duidelijke site en snelle levering

super service

ordner tot 2x toe kapot ontvangen, de volgende dag al de nieuwe geleverd. top service

Goed, snel geregeld

Goede producten, snel geleverd

Heel tevreden met het pakket. De schrijfblokken waren netjes verpakt en het afscheur element gaat soepel. Daarbovenop een bizar snelle levering. Toppers!

Ik ben zeer tevreden Het artikel is niet duur en de levering is snel. Ik zou het iedereen aanraden.

Snel geleverd!

Snel geleverd, alles volgens afspraak en goed verpakt!

Snelle & vriendelijke klantenservice

Na een 'miskoop' werd ons apparaat zonder moeite terug genomen en konden wij ook zonder problemen weer een nieuw apparaat aanschaffen. Alles werd netjes gecrediteerd en ook de communicatie met de klantenservice was erg prettig en klantgericht. Prima ervaring en ook nog eens een snelle levering (beide keren).

is in een woord geweldig

het product van ik van jullie mocht ontvangen ( Voorordner ) is precies wat ik ervan verwachte, ik ben er ontzettend blij mee

Snelle levertijd en uitstekende klantenservice

Ik had snel mijn levering binnen maar had iets besteld wat niet leverbaar was er naast. Na een kort en zeer vriendelijk gesprek met de klantenservice werd ik uitstekend geholpen en de dag er na had ik in huis wat ik nodig had.

Goede bereikbaarheid, snelle reactie en snelle levering.

Vriendelijke mensen en snelle levering.

Pico bello

Ondanks dat ik een kleine bestelling deed als particulier werd mij dezelfde service verleend

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen