Duidelijke website Snelle accurate service

Binnen 1 dag kon ik mijn bestelling in ontvangst nemen

Fijn voetenbankje, en een snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering, goed verpakt, was de beste prijs voor bestelde artikel vergeleken met andere webshops.

Prima artikelen

Goede, degelijke artikelen voor een mooie prijs en snel geleverd. Goed verpakt. Zeer tevreden.

Very nice

Very good

Dik tevreden

Onze bestelling kwam keurig de volgende dag en was helemaal in orde.

Snelle en goede levering.

Mijn bestelling was goed en snel geleverd.

Artikel, tijd levering en verpakking was uitstekend.

Nog voordat ik de track en trace code had,stond de bestelde airco al voor mijn deur.Zeer snel geleverd dus.

geheel aan verwachting voldaan

contacten via mail uitstekend

Levering een dag later zoals beloofd. Degelijke producten en ga hier zeker weer bestellen als ik nog meer plastic kratten nodig heb in de toekomst. Erg stevig, je betaalt meer maar daar is het product ook naar.

Goedkoop, snel, correct

Ik bestelde een rekenmachine die ver onder de gangbare prijs zat. Ik had een dag van verzending opgegeven. Dit werd keurig geregeld. Fijne website.

Goede prijs en snelle levering.

Vanwege sterf geval snel etiketten nodig, donderdag besteld zaterdag in huis.

Geholpen met live chat, snelle verzending Alleen verpakking was bij aangereikte bezorging open gescheurd en de punt had een deuk opgelopen...

Belangrijk: snelle levering!

snelle levering, goed verpakt

Het product is fantastisch en was goed verpakt.

GLS vermeldt dat ik heb getekend voor ontvangst, maar dat is niet waar. Ik was de hele dag op mijn werk tot 17:00 uur. Toen ik thuis kwam zag ik een doosje op mijn brievenbus liggen. Het product is 's ochtends al afgeleverd om 11:51 uur. Ben blij dat het product er 's avonds nog lag. Wat had ik moeten doen als het product er niet meer lag ??

De bestelling ‘s middags geplaatst en de volgende middag geleverd. Dus snelle goede levering!

Besteld en geleverd.

Besteld en snel geleverd

Snel en zoals verwacht

Bestelling was snel verstuurd en is prima verpakt aangekomen. De klok met glas kwam heel aan. de hele ervaring van web-site, aankoop & betaling en uiteindelijke aflevering was prima!!

Zou graag willen dat je weet wanneer je aankoop wordt verstuurd een track and trace zou welkom zijn weet nu niet mat wie of wanneer.

Onwijs leuk bedrijf

Reageerde erg snel en wat een service. Jullie nogmaals bedankt

Uitstekend!

Voor het eerst een bestelling bij Office Deals geplaatst en ik ben super tevreden! De vriendelijkheid en assistentie van de medewerkers aan de telefoon, de snelheid waarmee zaken worden afgehandeld en de oplossingsgerichtheid, echt top!

100%

Precies gekregen wat ik heb gekocht voor een scherpe prijs

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen