100%

Precies gekregen wat ik heb gekocht voor een scherpe prijs

divers a-z set

juist product en snelle levering.

Zeer teleurstellend

Kassa staat op de site, blijkt plots uit het assortiment te zijn (al staart er leverbaar binnen 1 week). Vervolgens komt men met een alternatief dat i.p.v. 190,00 ruim 500,00 euro kost.

een prima eerste kennismaking

Een prima eerst ervaring. Onze bestelling bestond uit 2 dozen maar er werd er meer één geleverd, na contact met de klantenservice hebben zij onderzoek gedaan bij DHL en het snel opgelost, twee dagen later werd ook de 2e doos geleverd.

De volgende keer bestel ik weer

Goede levering perfect bezorgd

Snel en goed!

Supersnel geleverd en netjes, prima, aan te bevelen!

Uiterst snelle levering

Twee verschillende artikelen besteld die apart zijn geleverd maar toch maar één keer verzendkosten.

Excellent service

Products are as described, great quality and really fast delivery!

Redelijk prima

Keurig alles geleverd wat ik besteld heb. Echter stond DHL al voor de deur met het pakket voor ik een track en trace code had. Wist daardoor niet dat ze kwamen en heb het moeten ophalen bij een DHL punt.

Goed gedaan, zoals het het hoort.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

zeer snel, goede kwaliteit producten

zeer snelle service, goede producten tegen correcte prijs.

Snel & keurig

Snelle levering, goed verpakt. Niks op aan te merken!

Uitstekende service

Nadat het legamaster whiteboard was geleverd bleek dit op één hoek beschadigd te zijn. Slechts een telefoontje en een e-mail met de foto waren voldoende om het bord onmiddellijk omgeruild te krijgen. Een uitstekende service!

zeer positief

Duidelijke website - makkelijk in gebruik - duidelijke info - snelle levering

Een feest om ermee te schrijven

Heb een Parker IM Matte Blue gekocht, en war schrijft die heerlijk. Prachtig design. Bestelling verliep makkelijk en de prijs was een stuk vriendelijker dan bij andere aanbieders. Een klein puntje van kritiek: de vulpen en een converter werden in twee grote aparte dozen bezorgd. Dat was nou weer niet nodig.

Verzendkosten betalen voor levering bij de Hema

Ik heb verzendkosten moeten betalen voor thuislevering, maar het pakket moest afgehaald worden bij het DHL pakket van de Hema… Ik was gewoon thuis dus waarschijnlijk is het daar rechtstreeks naartoe gegaan. Tevens een dag te laat geleverd…

Prima geregeld.

Bestelling de volgende dag al bezorgd. Keurig ingepakt.

Helemaal top

Zoals beloofd op de website had ik de artikelen de volgende dag in huis. Prima dus.

Goede prijs, snel geleverd spullen zijn zoals omschreven…we zijn er blij mee

even shoppen, snel gevonden en keuze gemaakt

Item zoals beschreven, zeer goed verpakt en stipte snelle levering. Kortom: aanbevelen!

zeer goede service

bedankt voor de snelle service

Niet goed

Ik heb slechts een deeltje van mijn totale order ontvangen en verder niets. Alles al betaald. Zeer teleurstellend. Wilt U zo snel mogelijk de rest sturen?

Niks gekregen

Beste Ik had mijn bestelling vorige week dinsdag geplaatst en alles betaalt. De kassa zou zaterdag arriveren maar er is tot nu nog niks gekomen

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen