Precies gekregen wat ik heb gekocht voor een scherpe prijs
juist product en snelle levering.
Beste klant, Wat fijn om te lezen! Tot snel. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Kassa staat op de site, blijkt plots uit het assortiment te zijn (al staart er leverbaar binnen 1 week). Vervolgens komt men met een alternatief dat i.p.v. 190,00 ruim 500,00 euro kost.
Beste klant, Vervelend dat u deze ervaring heeft met ons. Helaas komt het soms voor dat de kassa's van Casio nog te zien zijn op de website, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Deze kassa's worden niet meer gemaakt en zijn daardoor ook niet te leveren. Wij hebben momenteel enkel de kassa's van Sharp in ons assortiment en dus zijn dat de enige alternatieven. Deze kassa's zijn dus ook helaas wat duurder! Hopelijk zorgt deze uitleg voor wat meer duidelijkheid. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Een prima eerst ervaring. Onze bestelling bestond uit 2 dozen maar er werd er meer één geleverd, na contact met de klantenservice hebben zij onderzoek gedaan bij DHL en het snel opgelost, twee dagen later werd ook de 2e doos geleverd.
Beste klant, Fijn dat het goed is opgelost en u uiteindelijk alles heeft ontvangen! Bij vragen mag u natuurlijk zoals u heeft gedaan, altijd contact met ons opnemen. We zien u in ieder geval graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Goede levering perfect bezorgd
Beste klant, Dank voor het delen van uw ervaring en heel fijn om te zien dat alles zo goed is verlopen! Graag tot snel. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Supersnel geleverd en netjes, prima, aan te bevelen!
Beste klant, Fijn om te lezen dat u ons kunt aanbevelen! Hopelijk zien we u zelf ook snel weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Twee verschillende artikelen besteld die apart zijn geleverd maar toch maar één keer verzendkosten.
Beste klant, Wat fijn dat dit zo goed is gegaan en goed dat we u zo hebben kunnen helpen met betrekking tot de verzendkosten! Graag weer tot snel. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Products are as described, great quality and really fast delivery!
Dear customer, Thank you for your review and we hope to see you as soon as possible again! With kind regards, Brandon (Office-Deals).
Keurig alles geleverd wat ik besteld heb. Echter stond DHL al voor de deur met het pakket voor ik een track en trace code had. Wist daardoor niet dat ze kwamen en heb het moeten ophalen bij een DHL punt.
Beste klant, Vervelend dat u het op heeft moeten halen bij het DHL punt. In ieder geval wel goed om te lezen dat u het wel heeft ontvangen :). We zullen er voor zorgen dat het de volgende week wel helemaal goed gaat komen! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste klant, Dank voor de review en tot snel! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Snelle en correcte levering!
Beste klant, Goed om te lezen dat uw zending zo goed is verlopen! Graag zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Makkelijk bestellen, snelle levering.
Beste klant, Dank voor de review! Hopelijk zien we u snel terug. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
zeer snelle service, goede producten tegen correcte prijs.
Beste klant, Dank voor de complimenten en tot snel! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Snelle levering, goed verpakt. Niks op aan te merken!
Beste klant, Fijn om te lezen! We zien u graag snel weer terug. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Nadat het legamaster whiteboard was geleverd bleek dit op één hoek beschadigd te zijn. Slechts een telefoontje en een e-mail met de foto waren voldoende om het bord onmiddellijk omgeruild te krijgen. Een uitstekende service!
Beste klant, Wat fijn om te lezen dat dit zo goed is opgelost! Hopelijk kunnen we in de toekomst er voor zorgen dat alles in één keer goed gaat. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Duidelijke website - makkelijk in gebruik - duidelijke info - snelle levering
Beste klant, Dank voor de mooie review en tot snel! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Heb een Parker IM Matte Blue gekocht, en war schrijft die heerlijk. Prachtig design. Bestelling verliep makkelijk en de prijs was een stuk vriendelijker dan bij andere aanbieders. Een klein puntje van kritiek: de vulpen en een converter werden in twee grote aparte dozen bezorgd. Dat was nou weer niet nodig.
Beste Rob, Dank voor de review en de goede feedback! Sommige bestellingen komen niet uit ons eigen magazijn maar uit die van onze leverancier, hierdoor hebben wij niet altijd invloed op hoe de levering ingepakt wordt en dergelijke. Uiteraard doen we wel goed ons best om zendingen uit ons eigen magazijn zo zuinig mogelijk te verpakken, dus uw review geeft ons enkel meer reden om dat te blijven doen. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Ik heb verzendkosten moeten betalen voor thuislevering, maar het pakket moest afgehaald worden bij het DHL pakket van de Hema… Ik was gewoon thuis dus waarschijnlijk is het daar rechtstreeks naartoe gegaan. Tevens een dag te laat geleverd…
Beste klant, Vervelend dat het pakket een dag later dan verwacht geleverd zou zijn. Helaas zijn wij - net als alle andere bedrijven - afhankelijk van bezorgers en bezorgdiensten. Soms komt het daardoor voor dat zij direct iets naar een pakketpunt sturen. De verzendkosten veranderen hier niet door en staan ook los van de wijze waarop dit is gedaan aangezien ook wij een vast tarief hiervoor betalen. Hopelijk maakt dit de situatie wat duidelijker en mogen wij in de toekomst laten zien hoe het wel goed kan! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Bestelling de volgende dag al bezorgd. Keurig ingepakt.
Zoals beloofd op de website had ik de artikelen de volgende dag in huis. Prima dus.
Goede prijs, snel geleverd spullen zijn zoals omschreven…we zijn er blij mee
Beste klant, Fijn dat alles in de smaak valt! Hopelijk mogen we snel nog meer bij u afleveren en zien we u snel weer terug. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Item zoals beschreven, zeer goed verpakt en stipte snelle levering. Kortom: aanbevelen!
Beste klant, Dank voor de aanbeveling en we zien ook uzelf graag snel weer bij ons terug! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
bedankt voor de snelle service
Beste klant, Geen dank en u bedankt voor de bestelling! We zien u graag zsm weer terug. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Ik heb slechts een deeltje van mijn totale order ontvangen en verder niets. Alles al betaald. Zeer teleurstellend. Wilt U zo snel mogelijk de rest sturen?
Beste klant, Wat vervelend! Heeft u ook een berichtje gestuurd of gebeld naar onze klantenservice? Wij kunnen zo niet alles zien helaas, maar we gaan natuurlijk graag zsm voor u kijken wat hier mis gaat. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste Ik had mijn bestelling vorige week dinsdag geplaatst en alles betaalt. De kassa zou zaterdag arriveren maar er is tot nu nog niks gekomen
Beste klant, Vervelend dat het wat langer duurde, onze excuses daarvoor! Hopelijk is inmiddels wel alles goed bij u aangekomen en mocht er nog iets mis zijn, aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen