Voorraadartikel had, na ZELF nabellen, een levertijd van 9+ weken !!!
Wat een absolute aanfluiting dit.
Laat ik beginnen met de mededeling dat ik echt ZELDEN dit soort reviews schrijf. Waarom? Het is (te) makkelijk om iemand die een fout maakt zwart te maken, maar meestal werkt het (voor beide partijen) beter om persoonlijk contact te maken en te kijken of je iets op kunt lossen.
8 februari 2021: Printer Canon MF113W van 160,00 excl. besteld.
Op voorraad (voor 17:00 besteld, morgen in huis)
Ik had 'm snel nodig, vandaar dat ik bij deze shop terecht kwam.
12 februari 2021: Geen verzendbevestiging, geen track&trace.
Bestelling bekeken. Daar staat alleen "Betaling ontvangen" en verder niks. Bij de printer staat "Op voorraad, voor 17:00 ...".
Vreemd dat ik nog niks gehoord heb, foutje in het systeem? Vrijdagmiddag na 5-en, dus via de site gemaild over de orderstatus.
15 februari: 's Middags nog geen reactie op mijn mail. Gebeld met klantenservice. Ja ja (moeilijke geluiden) ik ga even navragen. Na dik 5 minuten in de wacht: "Ja meneer, de printer is helemaal niet op voorraad en onze leverancier heeft nu een leverdatum van 17 april"
Ik gevraagd hoe dat kan, want tot op dat moment gewoon vermeld als voorraad in de shop? Ja sorry, excuses, vervelend. Uiteraard kan ik daar niet op wachten dus geld terug gevraagd. Nu maar afwachten hoe lang dat duurt.
En ik was nog steeds niet van plan een review te schrijven.
Tot ik vanmorgen keek of de status van mijn order al veranderd was in "terugbetaald" (niet gebeurd!) en ik - nieuwsgierig - ook maar even op de productpagina van de printer keek. Wat blijkt: "Op voorraad, voor 17:00 besteld is morgen in huis"!
Dat was de druppel. Zelfs na mijn telefoontje van gisteren is het blijkbaar te (veel) moei(te)lijk om het product in de shop op niet leverbaar te zetten. De eerstvolgende nietsvermoedende klant wandelt er ook weer zo in. En daar kan ik geen vrede mee hebben, dus toch een review.
Super slecht dit. Minder dan een halve ster kan niet, maar dit verdient een negatief aantal sterren.
Chuck