top. super snel!

Snel maar onvolledig

Mijn bestelling wordt in 2 delen geleverd omdat 1 deel in back order is, maar over wanneer het 2e deel wordt geleverd krijg je geen informatie. Dat iets even niet voorradig is, is prima, maar zet dan dan op de site erbij.

Nette prijs, snelle levering

Vrijdag besteld en volgende dag (zaterdag) geleverd. Prima service. Tip: let op of de prijs die vermeld wordt inclusief of exclusief BTW is. Als je de zoekfunctie gebruikt om een product te vinden is dit niet altijd even duidelijk.

Positief, werkelijk niets op aan te merken.

Van bestelling t/m aflevering: alles perfect geregeld.

Snel, goed en goedkoop

Snel, goed en goedkoop

Snel en volledig

je krijgt waar je om vraagt: snel en goed geleverd. Blij mee.

Vlotte levering, producten erg beschadigd.

Positief: snelle levering, goede prijzen. Helaas niet tevreden over de bezorgdienst die Office Deals gebruikt: het pakket met 3 pakken etiketten erin werd door de brievenbus gepropt (terwijl ik gewoon thuis was). De hoeken van alle pakken etiketten waren dusdanig beschadigd dat de printer het papier niet meer kan verwerken. Da's 30 euro weggegooid.

Snel geleverd en exact wat ik er aan verwachtte.

Gewoon UITSTEKEND

Wij hebben voor de eerste keer besteld, en we kunnen niets anders zeggen dat alles zeer snel en heel duidelijk gegaan is , In 1 woord UITSTEKEND.

Vlotte website -hoewel soms wat overdonderend door het grote aanbod- maar duidelijke onderverdeling. Correcte communicatie in elke stap van het bestelproces. Netjes en adequaat verpakt en snel geleverd ... Perfect toch ? Van ons in elk geval een dikke pluim waard

Prima,snel geleverd.

Quick service and well informed

Quick service and well informed. Being informed is quite important for me. Friendly system.

Supersnelle levering

Het bestelde product snel geleverd gekregen. De website is duidelijk en gebruikersvriendelijk en men hanteert eerlijke prijzen.

Vlotte levering en heldere website

Heldere website, goede prijzen en vlotte levering!

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit en snelle service.

uitmuntend

Bestelling zeer snel en duidelijk kunnen plaatsen. Afhandeling van de bestelling zeer correct en transparant.

goede kwaliteit/prijs verhouding

goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle bezorging.

Perfect!

Supersnelle service, goede kwaliteit, betaalbaar

snel en makkelijk

Snel een zakelijk account aangemaakt nadat ik zag dat Office Deals de goedkoopste waren voor het product wat ik zocht. En een snelle levering, helemaal goed.

Een prima ervaring

Mijn eerste bestelling bij office deals is correct en snel geleverd, daar is niets op aan te merken.

niet goed

Ik heb 3 keer naar een bestelling van een ***lige cartridge moeten vragen vanaf 16 maart tot nu. Als ik er niet naar gevraagd had was het gewoon verlopen en dat vind ik geen goede service. Als ik er naar vroeg kreeg ik wel een vriendelijk mailtje terug, dat dan weer wel.(dus toch 2 sterren waard) Maar het is extreem lang wachten op een cartridge en zonder eigen initiatief om mij geïnformeerd te houden.

te laat geleverd en betalen voor retour

één keer nooit weer. Volgende keer maar weer bij bol.com Artikel was bedoelt als cadeau, maar werd niet op tijd geleverd.

Supersnel

Alles netjes en snel geleverd.

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen