Pluspunten
ok qua prijs, gevonden wat ik zocht, goedkoper dan bij BOL.com
Verbeterpuntenrekening nog eens bij het bestelde steken, op de website de prijzen duidelijker zetten inclusief BTW (nu moet je simuleren dat je iets gaat kopen om te weten wat je moet betalen)
Pluspunten
Snelle levering en mooie spullen
VerbeterpuntenGeen!!
Laat de klant weten als de levering in 2 delen geleverd wordt.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar toen bleek dat niet hele order was afgeleverd. Nalevering restant duurde langer dan verwacht, maat is in orde gekomen. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenBerichtje meesturen als levering niet compleet is, dat scheelt erachteraan moeten bellen.
Pluspunten
Persoonlijk contact en super service
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt. Ga zo door
Pluspunten
Goede en snelle reactie op incidenten.
VerbeterpuntenAndere vervoerder? Optie om toch een bedrijf in te vullen bij een particuliere bestelling. DHL is nogal gemakzuchtig als er geen bedrijfsnaam bij staat bij een werkadres
Pluspunten
Keurig nette afhandeling van niet werkend product.
Pluspunten
snelle levering. goede prijs
Verbeterpuntenrelatief hoge bezorgkosten
Pluspunten
Snelle en goed verzorgde levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle, nette levering!
Pluspunten
duidelijke site, snelle reactie op mijn vraag en een hele snelle levering.
Verbeterpuntenga zo door!
De snijmachine was niet ingepakt, werd geleverd zo in de doos waar de snijmachine in word verkocht, de doos was flink beschadigd en was zelfs open gescheurd, over de sluitingen zat niet eens een stukje tapen om extra te beveiligen voor vervoer de doos kon je zo open maken zonder enige moeite voor te doen. Het verpakt opsturen zou ik zeer fijn vinden, het is dat mijn vriendin het pakketje aangenomen heeft omdat ik ziek thuis lag, maar ik had het zelf in die staat niet aangenomen. Gelukkig was er niks mis met de snijmachine, maar ik had er wel een foto van gemakt hoe het hier aangekomen is, helaas kan ik die niet toevoegen.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle aflevering! Afgezien van het verbeterpunt (zie verder) de bejegening goed.
VerbeterpuntenBij de telefonische bestelling werd mij niet de totaalprijs van een cartridge gegeven (dus met BTW en met verzendkosten). Ik dacht dat het de prijs was zoals vermeld op de site met het aanbod. Ik vroeg er echter ook niet naar.... Wellicht beter om dat wél te doen.
Pluspunten
Super vriendelijk aan de telefoon en doet wat ik verwacht. Een aanrader!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De producten waren zeer goed verpakt. Je hoeft niet bang te zijn dat het product schade oploopt tijdens het verzenden.
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen