Pluspunten

Snelle levering super service. Had even snel iets nodig, dus telefonisch besteld werd zo opgestuurd zonder probleem. Nog dank daarvoor daardoor kon klus afgerond worden.

Pluspunten

De kennis van de medewerkers alsmede de klantvriendelijkheid is top. Levering is snel en netjes verpakt, ook ruilen is geen probleem.

Geen, ga zo door!!

Pluspunten

Heel tevreden over de bereikbaarheid en klantvriendelijkheid van het bedrijf en de medewerkers!

Pluspunten

We hadden via een andere firma lampen gekocht, waarbij we steeds van de regen in de drup vielen. Lampentotaal heeft ons super goed geholpen (Dhr. Methorst in het bijzonder). Via deze weg willen wij onze dank uitspreken voor de super ondersteuning! Top!.

Geen. Top bedrijf.

Pluspunten

Goede persoonlijke service. Product voldoet aan verwachting

Nee

Pluspunten

Correcte service, zowel telefonisch als in de winkel.

N.v.t.

Pluspunten

alles heel goed uitgelegd v oor wat we nodig hadden had veel geduld en vlot bezorgt zijn heel tevreden

Pluspunten

Snelle levering. Goed geholpen aan de telefoon!

Pluspunten

ik heb hier zeer vakkundig advies gekregen voor mijn aankoop en de service achteraf was ook heel goed. Een onderdeel van mijn aankoop werkte niet maar deze werd meteen de volgende dag nagezonden.

Pluspunten

Snel, overzichtelijk en scherp geprijsd

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

Super snelle raktie na een vraag via de email, waardoor probleem met de site snel uit de wereld geholpen werd.

Mijn inziens geen enkel verbeterpunt nodig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Voorraad op de site up to date houden. Op de site "op voorraad" , maar na enkele dagen bericht dat het niet meer te leveren is. Er is dus geen voorraad

Pluspunten

Supersnelle service, m.n. Ron. Vriendelijk en meedenkend.

Pluspunten

Ik bestelde hier al veel online. Op 6 oktober de zaak bezocht. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Mooi om LampenTotaal eens te bezoeken. Zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle service en vriendelijke benadering

Pluspunten

Snelle, directe telefonische communicatie en heldere informatie over mogelijkheden van een Garden Lights verlichting systeem. Men denkt mee en ook door wanneer er iets niet lijkt te gaan lukken. Het wordt niet geschuwd om importeurs te raadplegen om de precieze informatie boven tafel te krijgen. Buitengewoon klantvriendelijk dus, boven verwachting. Afgerond met een snelle levering.

Pluspunten

Geweldige service ,vlotte /correcte behandeling.

Pluspunten

Inmiddels een aantal malen iets besteld hier en altijd duidelijke en snelle communicatie bij vragen, nette prijzen en kwalitatief goede artikelen. Snelle levering.

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Snel antwoord via de mail Snelle levering

Tot nu toe geen

Pluspunten

Pluspunten

Helder en eerlijk, credo van niet moeilijk doen wij helpen u.

Pluspunten

Vakbekwaam bedrijf, denkt mee met de wensen en ideeën die je als koper heb. Bijzonder groot aanbod lampen, ben goed geslaagd tegen een goede prijs! Dank voor de begeleiding.

Dorpsstraat 2

4043 KK Opheusden