Pluspunten

Prima, ben tevreden met mijn bestelde producten, voor leuke prijzen. Werd op de hoogte gehouden van niet voorradig artikel. Wel jammer dat daardoor de hele bestelling vertraagd was.

Het zou fijn zijn als een niet voorradig product op de website vermeld staat. Evt met levertijd indicatie.

Pluspunten

super goede service, koop zeker nog vaker iets hier!!!

Pluspunten

Heel zorgvuldig ingepakt, kon niet beter. En de service naar de klant toe is ook heel goed .

Pluspunten

Snelle levering. De artikelen waren heel goed verpakt. Leuke site.

Pluspunten

DistelRoos is een goede webwinkel met artikelen waar ik wat mee kan en de levering van mijn bestellingen waren correct en snel.

Pluspunten

Een hele mooie, zeer overzichtelijke professionele website zonder toeters en bellen zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Voor elke stijl heeft Distelroos mooie producten in alle prijsklasse. De webshop wordt regelmatig voorzien van nieuwe artikelen, dus altijd leuk om te blijven kijken (en kopen). Ik was op zoek naar speciale houten letters, maar deze stonden niet op de website. Gevraagd of ze deze ook konden leveren. Vrij snel daarna kreeg ik bericht dat deze voor mij besteld konden worden en een paar dagen later had ik ze al in huis. Top ! Snelle levering en als er een probleem is wordt dit ook snel en goed opgelost. Je hebt ook de keuze om je aankoop "gratis" als cadeau te laten inpakken en je ziet dat daar veel aandacht aan wordt besteed. Dit is zeker een groot pluspunt. Al met al ben ik zeer tevreden over Distelroos waar ik zeker nog vaak zal terug komen.

Mijn tip is.....Ga vooral zo door !!!

Pluspunten

De Distelroos is een van mijn favoriete sites waar ik mijn hebbedingetjes koop. Goede kwaliteit spullen en een top service! Erg over te spreken.

Verbeteringen heb ik eigenlijk niet te melden. Ze zijn hier gewoon erg goed en moeten zeker door gaan!

Pluspunten

Mooie producten, lage prijzen. Goede service!

Brahmsstraat 88

1447RM Purmerend