snelle en nette levering

Snel, makkelijk bestellen met persoonlijke ondersteuning waar nodig!

Als particulier zonder kennis van schoonmaak producten was het voor mij heel makkelijk een keuze te maken. Toen bleek dat ik toch uitleg nodig had werd de telefoon snel opgenomen en werd ik vriendelijk, professioneel en duidelijk geholpen!

Geweldig!!!

We gebruiken de doekjes ook in ons beroep, en nu ook thuis. Heerlijk schoon

Super snelle service

Nette en vlotte levering

Nette en vlotte levering van onze benodigde spullen voor onze nieuwe locatie in Groenlo.

goed en behulpzaam

Prima service top

Snel en goed geregeld!

Prima geregeld

Snelle levering, een goed product.

Goed verloop van de bestelling

Alles netjes en tijdig ontvangen. De verpakking was wat aan de krappe kant, maar wel goed afgesloten.

Goed verpakt, snelle levering en tot nu toe tevreden met de producten.

Geen klachten

Dik tevreden, zoals altijd. Kan niets bedenken wat er anders of beter zou kunnen.

Je kan overal bij

Uitmuntend

Door de drukte rondom de feestdagen werd mijn levering naar verwachting later bezorgt, echter is Smart Cleaning Center hier professioneel mee omgegaan.

Goede service en advies. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!

Voor advies bij het experience center binnen gestapt. Han weet waar hij het over heeft! De jaren ervaring in de schoonmaakbranche maakt dat hij het perfecte product aan laat sluiten bij de wensen die wij hebben. Bedankt dat je even tijd voor me kon maken. Je hebt er een nieuwe tevreden klant bij?

perfecte snelle levering

Simpel bestellen en netjes geleverd; zoals het hoort eigenlijk

matig

Onduidelijke webwinkel. levering niet snel maar voldoende. Ook heb ik een vraag gesteld en nog steeds geen antwoord. Geen aanrader

Prima service.

Als boven + correcte afhandeling!

Tot nu toe geen product ontvangen dit is niet de eerste keer .

Niet best .

Goeie hulp

Goeie hulp bij het uitzoeken van de juiste producten

Goed advies

We hebben een houten vloer en daar was van alles opgesmeerd ( was en olie). We wilden de vloer in de oorspronkelijke staat terug hebben. Smart Cleaning heeft ons de perfecte producten en gereedschap geadviseerd en geleverd om dit voor elkaar te krijgen te krijgen. Super tevreden met het resultaat!

TOP service

Stofzuiger besteld voor op de zaak: werd super snel en vriendelijk geleverd. Zeker aan te raden!

Prettige klantenservice

Zeer tevreden met de bezems, dweil, stofzuiger en attributen. Goede en snelle klantenservice.

Perfect!

Fijn telefonisch contact gehad, en een passend advies gekregen!

Onduidelijk over gebruik was snel opgelost

Onduidelijkheid over gebruik en in elkaar zetten was snel opgelost

Huygensweg 9

2952BM Alblasserdam