Ruim assortiment, goede prijzen en levering

Ruim assortiment, goede prijzen en levering! Dus ben ik een tevreden klant.

Prima en duidelijk

Prima en duidelijk

Goed advies en goede verzending

Positief

Prima , was niet voorradig dus wat later.

Kreeg na mijn bestelling een telefoontje helaas het product is niet voorradig levering donderdag, ook op donderdag binnen gekregen.

Er wordt niet snel gereageerd

Ik wilde wat retour sturen. Op de website vond ik geen informatie erover. Gemaild, direct antwoord. Week later retour verzonden. Gevraagd of deze binnen was. Geen antwoord. Nu weer een week later nog geen antwoord. Dat is jammer. Ook nog geen aankoopbedrag retour ontvangen??

Prima product en goede communicatie bij levering

Persoonlijke bezorging in overleg was prima geregeld!

Geen klachten

Service is top.

snelle levering, goede communicatie

Goed en op tijd

prima in orde

correct en snel

Prima uitleg en mooi product. Stevig, degelijk.

Zat alleen de verkeerde bouwtekening bij vlakmopkar. Uiteindelijk gelukt en goed in elkaar gezet.

Super goed

Heel snel binnen gekregen

Snelle levering van een breed assortiment

Prima snelle levering

Een goede ervaring

Het is een goede kwaliteit en fijn om mee te werken vloer doeken zijn duur maar wel goed

HET BAK WAS STUK VAN SCHOONMAAK WAGEN

prima service, snelle levertijd

Super snelle bezorging En goede kwaliteit

Omdat de sprayflacons in groen niet voorradig zijn kreeg ik in overleg de blauwe maar dez is helaas kapot aangekondigd aangekomen. Graag een nieuwe aub. we verhuizen woensdag 1 sept naar Servatiusstraat 10, 5512 AJ Vessem Ons adres was Ronkert 24 in Lage Mierde Graag uw reactie Grace v Roij

Way beginproblemen, maar nadien prima geregeld

In begin wat problemen rond aanlevering naar DHL en leveringsprobleem door fabrikant aan SmartCleaning. Nadien prima geregeld.

Volgens afspraak

X