Was prima en snel afgeleverd

prima bedrijf, snelle en correcte levering

Veel keus bij het bestellen, makkelijk bestelproces, snelle levering van mijn bestelling. Goede leverancier!

Item was defect en een nieuwe ontvangen. Top service

Zoals altijd goede communicatie en snelle levering! Mike - Misch Cleaning www.mischcleaning.nl

Goed, snel, prima.

Mijn ervaring is als bovenstaand.

Vlotte levering van bestelde artikelen

Hoewel het geleverde product niet helemaal voldeed aan wat wij er mee voor ogen hadden, was het product goed en gebruiksvriendelijk. We mochten het product zonder meer weer inleveren en kregen ons geld terug.

Snelle levering, uitstekend

Snelle levering, uitstekende service

Snelle levering scherpe prijs

Ik heb nog niets ontvangen!

Graag eerst leveren voordat ik een beoordeling kan schrijven.

Snel en goede levering

Goede en snelle levering goed materiaal helemaal blij mee Prijs en kwaliteit uitstekend

best

snel en goed

Keurige afhandeling

Men is klant en servicegericht.

Service prima - Mopwagen minder prima

Snelle levering mopwagen plus toebehoren. Bij eerste gebruik brak de mopklem; deze werd na telefonisch contact onmiddelijk nageleverd. Vervolgens bleek de telescopische steel niet op de nageleverde mopklem te passen. Ook de steel werd na telefonsich contact kosteloos en onmiddelijk nageleverd. De wielen van de verchroomde dubbele mopwagen worden los bijgeleverd en moeten zelf gemonteerd worden. Echter de passing van de wielen in de wagen is te krap; de wielen kunnen alleen met veel moeite en gebruik van werkbank, Stanley-mes, zware hamer en stalen pen gemonteerd worden. Wanneer je niet handig bent en niet over deze gereedschappen beschikt, geen aanrader! Na moeizame montage ontstaat wel een fijne mopwagen. De service is uitstekend - maar product is voor verbetering vatbaar!

Is wat de advertentie beloofd!

na een lange, treurige en frustrerende zoektocht naar een lange dweil(stok) hier kunnen slagen. Blijkbaar is de standaard lengte van zo'n stol lengte rugpijn...veel valse advertenties gezien die 150cm stok beloven en dat blijkt dan bij levering niet te kloppen. Hier gelukkig wel! Onwijs blij mee

Goed product, levering was vrij lang

Het geleverde was volgens de verwachtingzen, enkel de leveringstermijn was vrij lang, langer dan op de website vermeld.

zeer goede service

zeer goede service, super producten

Super goede service

Online bestellen opzeker doen word goed geregeld en snel in huis

Fijne snelle levering. Duidelijke website.

Duidelijke website, snelle levering.

Netjes verpakt en zeer snelle levering.

Ben snel, correct en goed geholpen. Waarvoor dank.

Zie boven.

Zeer concurrerende prijzen en snelle levering!

Goed.

prima! geen klagen!

Besteld! snel geleverd! goed materiaal! Blij met de bestelling!

Vlotte verzending, precies wat ik zocht

we hebben het pakket nog niet ontvangen

we wachten op de bestelling

reactie was vlug en voledig

Wat ik al schreef Reactie op mijn vraag was vlug mijn vraag werd direct beantwoord

Huygensweg 9

2952BM Alblasserdam