Snelle goede levering.

Mijn bestelling snel en goed geleverd gekregen. Gewoon goed.

Snelle levering.

De verzendkosten zouden wat lager kunnen.

Perfect apparaat

Zeer snelle levering Goed product Werkt zoals het moet werken!

Prima geregeld

Zeer klantvriendelijk

Er werd aangeboden de door mij bestelde producten persoonlijk langs te brengen.

ook prima

Prima levering

Alle ging volgens afspraak

Prima kwaliteit en snelle levering.

Heel tevreden. Goede kwaliteit van de poets spullen en snelle levering. Had wel problemen met het inleveren van kortingsbon wat na contact met een vriendelijke medewerker goed is opgelost.

Goede kwaliteit aan schoonmakspullen,super goede bezorging.

Gebruik al een aantal jaren de spansemoppen plus steel,emmer en glazenwasserij spullen die ik bij jullie ook had besteld,originele zet.

Vlotte levering.

Vlotte levering

Wat ik zocht was makkelijk op de site te vinden en snel in huis.prima

Werd goed geholpen bij niet heel overgekomen pakket

Had gemail dat het kapot was. Maar was voor het weekend zou geholpen worden op de maandag. Dat was noet geval. De woensdag gebeld. En was binnen 2 minuten opgelost. Super service

Prettig en zakelijk

goede overzicht van de mogelijkheden en snelle aflevering. simpel en zakelijk.

Heel goed!

Snel en professioneel ! Top!

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

geen levering

Ik heb vorige week besteld en tot op heden nog niks ontvangen Zelfs geen mail van vertraging Levering Dit is de tweede keer al dat het mis gaat JAMMER !!!!!!! NETJES OPGELOST DE LEVERING DAT VIND IK NU SERVICE

Lange levertijd

24 Mei spullen besteld en uiteindelijk 28 mei pas bezorgd, In de tussentijd al een keer een mail over de bestelling gestuurd. Op de website staat dat de spullen de eerstvolgende werkdag bezorgd worden, dit was bij mij dus niet. Verzendkosten zijn aan de hoge kant

Super goede service en snelle levering

Aanrader

Snelle en correcte levering

Nvt

Ik heb niet ontvangen wat ik besteld heb!

Ik heb Brise one touch duo Ocean besteld. Dit staat ook op de factuur (1914119).ik heb een totaal andere geur ontvangen. Ik heb hier ook direct een mail over gestuurd, maar geen reactie ontvangen. Ik kijk uit naar uw reactie! Met vriendelijke groet, M.J. van Muijden

Goede productkwaliteit, levering duurde iets langer

De producten zijn van goede kwaliteit. Goede webshop met gemakkelijke navigatietool. Prijs/kwaliteitverhouding lijkt mij goed. De producten waren wat langer onderweg, mogelijk mede veroorzaakt door drukte rondom Pinksterweekend. Maar in ieder geval prima tevreden.

Levering zo snel als beloofd. Enige nadeel is de verzending via DHL. Die zijn niet altijd zo netjes, helaas. Erna

Treveden

Tevreden