Ga zo door!!

Altijd vaste contactpersonen en leveren volgens afspraak.

Mijn ervaring met Smart Clean is altijd perfect!

Mijn ervaring met Smart Clean is altijd perfect

Super snelle levering!

Prima service.

Goed en snel zoals beloofd geleverd.

De service is uitstekend. Voor het eerst wat besteld. Maar je wordt behandeld als een regelmatige klant. Zo kan het dus ook. Bravo!

goede klantenservice!

Dit is mijn 2e keer dat ik heb van Smart Cleaning Center iets besteld. De eerste keer was de bestelling helaas niet compleet en heb ik 5 weken gewacht tot alle elementen geleverd waren. Het was echter het Smart cleaning centre, een intermediair met de leverancier, die de zaak tot een goed einde bracht. Voor de 2e keer mijn pakket, besteld van Smart Cleaning Center, zit vast bij de dhl-sorteerfaciliteit. Nogmaals, Fedde reageerde snel. Ik heb het pakket de volgende dag ontvangen. Ik raad aan. Geweldige klantenservice!

Makkelijk bestellen en betalen en snelle levering

Als we weer iets nodig hebben zullen we zeker aan jullie denken

Trage levering slechte communicatie

Na dagen wachten en geen enkele update zelf maar is gaan mailen. O ja staat klaar op een item dat was niet op voorraad. Dit stond niet vermeld op de website. Eindelijk deel vd bestelling binnen. Maar t missende item heb ik nog steeds niet

lange steel, hij verliest nog haren

We hebben de kokosveger nu een halve week. Ik moet zeggend at hij tijdens het vegen veel haren verliest, zodat je niet alleen het vuil van de vloer van Noorse leisteen veegt, maar ook veel kokosharen. Maar misschien wordt het op den duur beter. De vorige veger was van onbehandeld hout en is binnen een jaar ter ziele gegaan door de houtworm. deze is in ieder geval gelaktm dus hopelijk gaat hij langer mee.

Top product en snel geleverd.

Duidelijke webshop, product voldoet zeker aan beschrijving. Stofswiffer van merk vileda. Erg tevreden.

Snelle levering en goed product!

Goed telefonisch advies gekregen.

Alles prima en netjes afgeleverd

Zeer snel en correct

Goede website, goede prijzen, prima service

super!

Als consument had ik alleen een zwabber nodig, via uw website eindelijk een zwabber gevonden. Bol.com, Blokker niemand had zo'n ding op de site. Ouderwets? Uw heer Parel heeft deze mij geleverd en afgelopen woensdag heb ik deze op gehaald. Klasse

Prima maar gebruiksaanwijzing was prettig geweest

Mooj product

Bestelling werd snel geleverd

snelle levering van topprodukten, fijne schoonmaakmiddelen voor ons interieur

goeie website

Exact zoals je verwacht

Gaat wel , kan beter

Schade bij levering , steel en mop bekrast , telescopische steel veel kracht nodig uit te schuiven. Jammer .

Eerst gebeld, duidelijk antwoord gekregen, toen online besteld. Kat in het bakkie!

De bestelde artikelen zien er professioneel uit

Huygensweg 9

2952BM Alblasserdam