Goede kwaliteit spullen

Service is goed en snelle levering.

Snelle levering service prima en uitleg ook goed

Makkelijk site, overzichtelijk. Prijzen zijn competitief. volgende dag in huis... wat meer heb je nodig.

Prima doeken

De doeken zijn prima maar de bezorging was schandalig, de doos was helemaal uit elkaar, je kon het er zo uit halen.

Uitgebreid assortiment

Fijne webshop met uitgebreid assortiment. 2e bestelling en wederom netjes op tijd geleverd.

Geweldig goede service.

Heel tevreden over de producten en bestelling wordt super snel geleverd.

Nog niet tevreden!!!

Mijn bestelling is nog niet volledig!! En een verkeerd product geleverd.

Klantvriendelijk

Alles is goed

Prima product, prima service en snelle levering

Snel, goed en correct geleverd

Prima service, snelle levering

Prima bedrijf

ik ben heel tevreden

Heb een goed gevoel bij de bestelling

Prima zaak

Correct geholpen zoals altijd Ook de website ziet er provisioneel uit ! En het bestellen via de site gaat t soepel

Bedrijf met uitstekende service.

Late levering door DHL en BPOST. UITSTEKEND OPGELOST DOOR SMARTCLEANINGCENTER.NL Perfecte en uitstekende communicatie.

hele goede service

Ik heb mijn pakje nog niet ontvangen .

Moeilijk om te oordelen omtrent het product zo . Krijg melding dhl en Bpost het pakje te leveren maar nog niks gezien . Jullie kunnen daar niks aan doen dat weet ik maar is wel vervelend.

netjes afgehandeld

myn eenvoudige bestelling werd snel en netjes afgehandeld

prima opvolging en snelle service

prima service

super service

Ik had een starterkit UltraSpeed systeem van Vileda besteld met een lossse steel. De steel had ik verkeerd besteld, nl een te kleine maat. Zij hebben uit zichzelf een passende steel erbij gedaan, zonder extra kosten. Echt TOP

Goede producten prima service

Telefonisch samen de artikelen opgezocht op de site die ik nodig had. Luisterend oor. En netjes thuis gebracht.

Een deel was kapot aangekomen

Door de verpakkingswijze is mijn bestelling kapot aan gekomen

vlotte bestelling & levering

vlotte bestelling & levering

uitstekend, hoewel......

Ik heb een Numatic schoonmaakwagen besteld en deze is op tijd ontvangen. Echter de deksel van de vuilniszakhouder was bij aankomst helaas defect. Een hoek van de rand is afgebroken en ik vermoed dat dit een transport oorzaak heeft. Graag ontvang ik hier een nieuw exemplaar voor. De kapotte zal ik dan retourneren. Het monteren van de kar is goed gedocumenteerd en is eenvoudig uit te voeren. Daarnaast ziet de kar er solide en stevig uit.

Meedenker, goed, snel en ook nog hele aardige mensen

Kon door leveringsproblemen niet leveren wat ik wilde. Ik kreeg de volgende morgen daar bericht over om naar een alternatief te kijken. Dat lukte en had twee dagen later mijn bestelling. Ik ben blij dat ik bij Smart Clening Center heb besteld omdat snel had wat ik nodig had.

Op tijd geleverd

Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij gesloten zit.

Huygensweg 9

2952BM Alblasserdam