Snelle levering van uitstekend materiaal

Snelle levering van uitstekend materiaal.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Goede vileda mop besteld, prima kwaliteit

Prima bedrijf.

Goede snelle verzending en goede kwaliteit van de producten. Door een misverstand van mijn kant vergeten een noodzakelijk onderdeel mee te bestellen. Een telefoontje en het artikel werd nag!estuurd zonder verzendkosten. Top!

Na het ontvangen van de bestelde mopwagen bleek 1 vlakmop te ontbreken. Na contact via chat werd ik direct gebeld en meldde me dat ik de tweede na gestuurd ging krijgen. Heel vriendelijk en snelle service. 10 op 10

alles goed en in 1 x ontvangen

bestelling in 1 x goed en snel ontvangen

Hele snelle service. Producten zijn van goede kwaliteit en niet te duur.

Op donderdagavond laat besteld, vrijdag op de post en op maandag binnen. Super service. Zeker een aanrader.

Redelijk okay, niet al te snelle levertijd, sommige items niet in originele verpakking.

zie boven

Een overzichtelijke website en de bestelling was snel binnen.

Zie boven.

good

good

Prima Service

Prima Service, medewerker gaf mij echt het gevoel mij serieus te nemen en voegde daden aan zijn woorden.

Ruime keuze,snelle levering

n.v.t.

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk besteld

Goed bedrijf

Snelle levering Mooi product, helaas niet helemaal wat ik zocht. Goede retour service.

Na telefonisch contact duidelijke uitleg gekregen waarop ik gelijk de juiste spullen kon bestellen. Ook fijn snel in huis zodat we snel de klussen konden oppakken

snelle levering, goed product en goede uitleg en hulp aan de telefoon

Als particulier 1 product gekocht maar kreeg gewoon alle hulp en uitleg, super!

Snelle levering, prima!!!

snelle levering goed verpakt helemaal goed

Snel geleverd en goed advies gehad

Teleurstellend

Het ging maar om een nagelborstel, maar ik wilde een echte, dus een harde. Ik veronderstelde dat ik dan het door mij gewenste product bij een professional zou moeten bestellen, dus dat heb ik gedaan. Samen met de verzendkosten was het borsteltje behoorlijk prijzig, maar bij een goede kwaliteit zult u mij daar niet over horen. Echter, ik heb de nagelborstel 2 keer gebruikt en alle haren liggen plat. De bezetting met haren was trouwens zeer weinig. Ik stel het overigens zeer op prijs dat u mij in de gelegenheid stelt om mijn mening over het product te kunnen geven. Als u een betere hardere uitvoering heeft, zou ik deze graag willen hebben, ook als daar meerkosten aan verbonden zijn. Met groet en dank voor uw aandacht, Rob Gitsels

Ruime keuze, precies wat ik zocht.

Ruime keuze, duidelijke website, ik zocht bepaalt soort dweilmop , deze vond ik hier. Snelle levering.

Goed en snel

Snelle verzending

snelle verzending, en een schappelijke prijs.

Alles is goed en vlug verlopen

De bestelling en levering ging prima. De micro doekjes zijn al in het gebruik .

Snelle levering wanneer alles goed gelevert wordt.

Ik heb bijna alles ontvangen, maar mis nog een onderdeel. Ik heb nog geen reactie van het bedrijf gekregen van mijn bericht.

Na vier dagen al kapot

Na vier dagen al kapot