Mooie producten, snelle verzending.

Uitgebreide collectie, mooie producten voor de man, snelle verzending.

Prima artikelen

Goed assortiment en snelle leveringen

Regelmatig bestel ik bij deze shop. Zeer goede ervaringen. Snelle leveringen (zelf even opletten of er levertijd op een artikel zit) Ze hebben een mooi assortiment aan merken zo bij elkaar. ik blijf hier terug komen.

Snelle levering,geen problemen

Correct, snel en keurig verpakt.

De website is duidelijk en uitnodigend om iets te bestellen. Na de bestelling gemaakt en betaald te hebben, direct een mail terug naar mij dat de bestelling is ontvangen. De dag erna een mail dat d bestelling onderweg is en inderdaad de volgende dag de bestelling correct en in goede staat ontvangen.

Altijd alles in orde.

Alles is altijd super geregeld.

scheerkwast met dassenhaar gekocht, zijn goed en goede kwaliteit snel ontvangen na bestellen, goed verpakt

Lang moeten wachten.

Duurde lang voordat het pakketje verstuurd werd. Kreeg pas na bijna een week een track en trace maar het werd daarna pas nog veel later daadwerkelijk bij de post gebracht. Uiteindelijk anderhalf week op mijn bestelling moeten wachten. En dat voor een brievenbus pakketje.

Correct geleverd

Mijn ervaring is positief. De mail wie ik stuurde werd prompt beantwoord en de levering was snel en correct.

Helemaal goed

De bestelde producten, de service en de levering zijn allemaal perfect.

Snelle levering ondanks de Black Friday-drukte. Zoals altijd van topkwaliteit!

Goed contact en snelle levering!

Al jaren klant, zeer tevreden

Troep gekocht

Beter naar een zaak krijg je Beter advies

Mooie producten en snel geleverd

Mooie producten, snel geleverd en ook voor concurrerende prijzen

Mijn ervaring is uitstekend

Een aanbod van heel veel producten voor de man op scheergebied van scheerzeep tot aftershave mesjes baard producten en of de snor het aanbod is enorm , en snel geleverd en goed verpakt.

Goede ervaring

De bestelde producten waren de volgende dag al geleverd. Het enige minpuntje is de verzenddoos. Die is namelijk 10x zo groot als de bestelde producten en er zat geen opvulling tussen de producten waardoor de bestelde artikelen los in de doos tegen elkaar aan het botsen waren. Gevolg hiervan lichte beschadiging aan de verpakkingen en tubes uit de verpakkingen. Volgende keer wat opvul materiaal tussen de artikelen zodat alles netjes bezorgd wordt.

fantastisch

Alle producten tot nu toe beantwoorden aan mijn verwachtingen

Ik had een bestelling geplaatst zonder het huisnummer door te geven. Hierover werd meteen contact met me opgenomen en het is meteen kloppend gemaakt. Mijn pakketje is ondanks mijn fout de volgende dag bezorgt. Heel fijn!

vlotte levering

nette en snelle levering. reageert snel na een vraag.

Goed en snel

Mooie aanbieding en snel geleverd

Snel en goed

prima service

goed product snel geleverd dus een tevreden klant

zoals altijd gewoon goed

zoals altijd gewoon goed