Laden reviews...
555 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Jaaroverzicht: Klanten waarderen snelle leveringen en duidelijke communicatie. De selectie is ruim en de kwaliteit is overwegend hoog. Soms komen vertragingen of ontbrekende artikelen voor, maar de oplossing is meestal snel. Over het algemeen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Scheermes passen niet, zijn te kort
22 June 2026
Mo
Amsterdam
Wel duur maar goede kwaliteit
18 June 2026
René
Dordrecht
Ik bestel niet zo vaak scheerspullen maar wat de artikelen die ik bestel ontvang ik snel en zijn uitstekend.
17 June 2026
Ruud
Beekbergen
Ik vind jullie top, ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen en alles was goed
16 June 2026
George
Jaarsveld
Alles kwam heel en ook snel aan. Deze firma levert topproducten van zeer hoge kwaliteit.
15 June 2026
K
OBl
bestelling laat in de avond gedaan volgende dag meteen geleverd goede producten mooie prijs
14 June 2026
Nick
Purmerend
Snelle afhandeling. Producten goed verpakt. En ik werd continue op de hoogte gehouden waar mijn aangekochte producten bevonden in de leveringsproces.
Sen
Westland
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Theo
Utrecht
Snelle service en super professioneel producten
Ahmer
Helemaal prima
Roland
Nijmegen
Alles goed geregeld, maar toen ik zelf een eigen bestelfoutje wilde doorgeven - binnen 5 minuten na bestellen - bleek het al te laat te zijn om dit te corrigeren, de bestelling was toen al doorgezet. Snelheid kan dus ook iets té snel zijn. De beloofde 'persoonlijke service' werkt minder snel dan het geautomatiseerde bestelproces...
11 June 2026
Floris
Noord-Holland
Goede scheerkwast, makkelijke website met een uitgebreid aanbod, grote prijsrange dus voor iedereen iets te vinden. Op vrijdag avond besteld en op zaterdag al in huis. Perfect!
10 June 2026
Hans
Eerbeek
Snelle levering, goede prijs geen verzendkosten
10 June 2026
Dorien
Zeewolde
Heb er ook over gemaild, en ook nog geen antwoord.
8 June 2026
Erik-Jan
Amsterdam
Bestelling werd niet geleverd op de aangegeven dag. Kreeg een vage email: alsnog afleveren of zelf ophalen bij een servicepunt? Uiteindelijk vlak voor sluitingstijd: je pakketje ligt bij….
Joris
Overveen
Goede prijzen voor wat je nodif hebt
ilse
Gewoon goed!
Jelmer
Amersfoort
Kwaliteit product ontvangen
Ron
Berghem
De Marvis tandpasta werd snel en correct geleverd. Aanbevolen!
4 June 2026
Jos
Bussum
Snelle verzending, groot assortiment
4 June 2026
Wilco
Helmond
Bij een haperende bezorging werd direct gereageerd per mail en naar een oorzaak/oplossing toegewerkt. Duidelijke communicatie en servicegericht.
Kees
Volendam
Joost
Castricum
High quality products with a wide range of options. Easy to order and very fast delivery.
Saurabh
Amstelveen
In de doos waren de doosjes en busjes gelegd zonder extra folie of bubbels waardoor alle producten tijdens vervoer heen en weer geslingerd zijn. Met als gevolg dat doosjes beschadigd zijn en dat vind ik onprettig om aan een klant te verkopen.
2 June 2026
Sandra
Bavel
Netjes bezorgd, en goed advies
27 May 2026
Mannes