Fijne winkel

Zondagavond bestelling geplaatst en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?

Toppers

Zondag besteld en de volgende dag in huis.

Mooie producten

Goed produkt

Snel bezorgd goed verpakt en goed produkt

ze doen wat ze beloven

goed gegaan

Geheel tevreden

Simpele bestelprocedeure, snelle en correcte afhandeling. Loze ruimte in verpakking vraagt om betere opvulling. Minder kans op beschadiging.

Zeer tevreden!

Voor het eerst overgestapt naar safety razors voor mijn dagelijkse routine. Geen spijt van! De razor is fijn en van goede kwaliteit, en de mesjes zijn spotgoedkoop! Muhle is een topmerk en mannenzaak biedt eerlijke prijzen en snelle levering (binnen 1 dag).

Zoals beloofd ook gekregen en op tijd

Uitstekende service en snelle bezorging Ik ben tevreden top..!!

Vlugge en snelle afhandeling. Prima

Vlugge en snelle afhandeling. Prima

Een dikke 10

Zeer snelle levering! En het product voldoet aan alle verwachtingen.

Snelle levering.

Snel verzonden, goede producten

Alles snel verzonden en goed aangekomen. Alleen de scheermesjes waren allemaal uit de verpakking gekomen. Dat ligt meer aan het mini doosje waar de mesjes in zitten dan aan Mannenzaak. Al zou een klein plakbandje erom al veel schelen. Goede producten in elk geval!

Snelle levering en groot assortiment

Veel producten, duidelijke site en snelle levering

Super snelle levering

Bestelling heel snel verwerkt en geleverd.

Product goed, maar...

Ik heb de producten besteld om kado te geven voor een verjaardag, maar had er geen goed gevoel bij om het te geven. De flacon scheerschuim zit vol met deuken, De verpakkingen van de aftershave balsem (2stuks) en pre-shave cream (2 stuks) is gescheurd en zit vol met vouwen. Voor mij, zulke luxe producten, vind ik het erg jammer om dit zo te mogen ontvangen. Ik gebruik deze producten ook zelf, en vind het lekker fris en heeft ook een hele fijne geur. Hopelijk is bij een volgende bestelling de verpakking wel in orde.

Wat...

...een goede zaak!

Hard to beat

Mijn bestelling was er voor ik kon omkijken, zo ongeveer. En dat in tijden van enorme drukte. Niks aan veranderen!

Helemaal top.

Heb baardolie, baard shampoo, een handige kam en een borstel besteld. Alles perfect bezorgd, uiteraard meteen geprobeerd en ben helemaal tevreden...zal zeker niet het laatste zijn wat ik bij Mannenzaak zal bestellen.

Ruime keus, betaalbaar.

Ruime keuze in de webwinkel. Duidelijke website. Bestelling snel en goed geleverd. Ook fijn dat je bij een afhaalpunt kan laten afleveren.

Zeer snelle levering

Goed vepakt .

Snel geleverd en goe aangekomen

Uitgebreide productinformatie

Door de uitgebreide productinformatie kan je heel goed het product vinden wat je nodig hebt. Dank daarvoor! Verder een webwinkel om op te vertrouwen.

Zeer vlotte afhandeling

Probleem bestellen voor een nette prijs van de Henson double Blade houder mild, scheert glad en zonder irritatie

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.