Goeie producten en volgende dag in huis!

zeer tevredenstellend

Snel en acuuraat geleverd, producten zeer tevredenstellend

Goed assortiment

Goede keuze, onduidelijk wat de levertijden zijn, prettige en snelle interactie met de klantenservice

Super service

Mooie site, heerlijke spullen en snelle service

Keurig, snel en duideijk

Het bestelproces was makkelijk en alles is zee clit en keurig geleverd

Perfecte producten en snelle levering

Betrouwbaar en kwalitatief goede producten, erg tevreden met de levering

Vertraging

Pproduct was goed geleverd maar er was 2 keer vertraging in het bezorgen

Goed hoor

Goed assortiment en vlotte levering

Goede ervaring

Prima sevice, snelle levering en goede producten.

super snelle service van goede producten

goede service

Bestelling gewoon ontvangen

Ik heb iets besteld en dat hebben zij verzonden. Meer niet ook niet minder. Toen nog een mailtje ontvangen of ik een review wilde achter laten.

Goede service en een betrouwbare webshop.

"De website is overzichtelijk en het bestellen ging eenvoudig. De communicatie was duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. De producten zijn van goede kwaliteit en kwamen netjes verpakt aan. Door de slechte weersomstandigheden heeft de bezorger het pakket bij de entree achtergelaten in plaats van aan mijn deur op de vijfde verdieping. Dit lag niet aan Mannenzaak.nl zelf, want hun service en afhandeling waren verder uitstekend. Ik ben tevreden over de totale service.

Ruim assortiment! Prima producten met juiste omschrijving daarvan!

Goede producten

Levering erg lang

Product is nooit aangekomen maar wel een mail gekregen dat het is bezorgd…

Product nooit binnengekomen.

Bestelling niet ontvangen

Heb mijn bestelling niet gehad, dat lag blijkbaar aan mij volgens de klantenservice. Ik bestel er niet meer, maar het werd mij aangeraden dus het zal bij anderen wellicht wel goed gaan. Zou ze wel sieren om een telefoonnummer op de website te zetten.

Snelle levering maar met losgekomen onderdeel

Het metalen apparaatje voor het verwijderen van neusharen zat met een los schroefje in de verpakking. Toen ik het ging gebruiken viel het uit elkaar wat gevaarlijk was vanwege de vlijmscherpe snijranden. Het bleek dat een schroefje waarmee de twee metalen draaidelen aan elkaar hoorden te zitten, los in de verpakking lag. Iets dat niet opviel en waar je als consument niet oplet. Gelukkig liep het goed af, maar wel slordig Het kartonnen hulsje is veel te goedkoop en waardeloos voor zo'n duur apparaatje. Een kunststof, houten of metalen opberghuls was natuurlijk beter op zn plaats. Zeker daar je dit apparaatje ook in een badkamer gebruikt waar een vochtige omgeving korte metten maakt met een papieren hulsje. Voor het grote bedrag had dit beter gemoeten. Doet erg afbreuk aan het geheel en een erg goedkope oplossing die maar even houdt. De levering was snel, maar het gaat om het product uiteraard. Nu moet ik op zoek naar een mooi metalen hulsje waar je het in kunt opbergen.

DHL

Nu 2x besteld, wacht nog steeds op mijn bestelling.

Fijne webwinkel!

Mannenzaak.nl is een fijne webwinkel met veel aanbod. Ik heb er diverse malen besteld en het komt altijd netjes verpakt en op tijd binnen. Zeker een aanrader voor je dagelijkse scheerspullen en overige.

Snel,netjes verzonden. Super fijne producten!

Snel geleverd en fijne producten. Ik had een vraag die werd netjes en snel beantwoord. Thanks!

Scherpe prijsstelling en snelle levering.

Voldoet volledig aan de verwachting. Snelle en correcte levering voor een concurrerende prijs.

Snel bestellen en leveren

Geen poespas. Gewoon bestellen wat je nodig hebt en een dag later sta je te shinen voor je spiegel.

Mooie producten voor goede prijs

Bestel regelmatig voor baard en snor. Kwalitatief goede producten. En zeer snelle levering.

Heerlijke deo

Snelle levering, deo is echt een aanrader. Geeft de hele dag door een subtiele geur af.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht