Snelle levering netjes verpakt.

Prima omdat de door mij bestelde artikelen aan de verwachting voldeden daarnaast snelle goed verpakte zending

Supersnelle levering en mooie producten

Goede levering, klein en fijn ingepakt

Fijne producten, goede prijs, snelle levering!

Snelle levering en fijne producten.

Snelle levering en fijne producten.

Producten top! Levering verdient aandacht!

Helaas is elk bedrijf dat online producten aanbiedt afhankelijk van de bezorgdiensten. De belofte voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis is in de twee gevallen dat ik een bestelling heb gedaan niet nagekomen. DHL leverde mijn eerste bestelling onder naam van een andere persoon in een bezorg afgifte box (Bringme). De ontvanger van mijn pakket is (na vijf dagen) zo eerlijk geweest om de bestelling alsnog op mijn naam opnieuw aan te bieden. De tweede bestelling is door PostNL twee dagen later geleverd! Waren de levering verlopen zoals beloofd dan had deze beoordeling vijf sterren opgeleverd.

Vlotte en foutloze afhandeling.

Vlotte en foutloze afhandeling

Prima assortiment en top merken!

Snelle levering.

prima spul

mijn snor blijft prima in model.

Snelle levering. Mooie producten.

Super service

Goede producten en snelle service

goede producten en prima service

ik koop er al jaren en ben erg tevreden .

Heel tevreden met het product .

Goede producten. Ruime keuze. Snelle levering

Prachtige producten, die, na het plaatsen van de bestelling, de volgende dag, in je badkamer liggen.

Geweldig. Betaalbare kwaliteitsproducten. Snelle levering. Prima service

Het is goed

Enorme keuze en snel geleverd

Altijd binnen de gestelde tijd geleverd en er valt wat te kiezen. Ga zo door!

Mooi product, een week later opgestuurd helaas

Voor 23.00 besteld, morgen in huis bleek niet waar. Om 22.00 uur besteld en eind de week erop pas verstuurd.

Goede producten, qualitijd is well echt goed.

2 Dagen van leverings tijd wast goed en snell. Ik vond dat de producten soms klein is dat jij mooi kijke voor wat je kopen. Ik vind deze zo leuk om bij te koop.

een eerlijk bedrijf

altijd op tijd geen verrassingen .

Zeer snelle levering, goede producten.

De eerste keer dat ik iets besteld heb bij Mannenzaak, maar zeker niet de laatste keer.

Top zaak

Online spullen besteld,bij aankomst , was pakket leeg . E-mail gestuurd uitgelegd , dag erop Nieuw pakket met bestelde spullen ontvangen. Top service SHAPOO

Onwijze service

Snel en goed bezorgd… Heerlijk producten voor de baard…

Fantastische webshop voor mannen

Ik ben echt 100 procent tevreden van Mannenzaak. Enorm veel geweldige producten, supersnelle verzending, alles met liefde verpakt, gewoonweg perfect! Hartelijk dank.

Goede spullen en snelle service

Mannenzaak levert goede merken van kwaliteit. Keurig verpakt en schadeloos aangekomen. Trouwens dit gaat erg snel!!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht