Prima materiaal tegen faire prijs

Alles snel geleverd, prijs was prima, kwaliteit ook

Goede zaak

Prima scheer producten voor een goede prijs en zeer snel geleverd. Ga zo door.

Zeer snelle levering, Er ging iets fout met automatische invulling van het huisnummer maar werd zeer snel gecorrigeerd waardoor het nog steeds de volgende dag werd bezorgd.

Snelle levering en goede produkten groot assortiment

Goede service. Zelfs rondom de feestdagen.

Ik kocht tot voor kort ook bij de concurrent Manandshaving.nl. Het verschil in service, snelheid van verzending en bereikbaarheid met Mannenzaak.nl is echter gigantisch. Manandshaving.nl is voor mij absoluut verleden tijd.

Mooie producten

Mooie producten. Zeer tevreden met mijn scheerkwast.

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering.

Zie boven

Service met de hoofdletter S!

Mijn bestelling ontvangen waar helaas een artikel ontbrak, contact opgenomen voor de kerstdagen en Vrijdag de 27.12.2024 direct een terugbetaling gedaan met excuses. Helaas heb ik dit opnieuw moeten bestellen maar wat een service dat dit direct is opgelost! En de verzending is snel!!

Voor de 3e keer besteld en wederom snelle levering

Tijdens de kerst besteld en ondanks grote drukte pakket al na een dag in huis. Goede producten voor snor en baard. Recensies per product geven goede indicatie van het product. Dat maakt bestellen gemakkelijk. Geuren zijn zeer persoonlijk derhalve een klein flesje met 2 ml proef flacon mee besteld. Lekker geurtje maar mijn voorkeur blijft uitgaan naar de 50 ml van Booze and Baccy. Prijzig maar erg lekker.

Fijne producten, altijd snel geleverd.

Goede ervaringen, duidelijje website, producten die je niet bij de standaard drogisterij vindt.

Koop hier al een rijd

Koop hier al mijn Scheer spullen. Dat dit een verstandige keuze is bleek uit het feit toen ik een product had ontvangen die niet 100% was, ik zonder meer een nieuwe geleverd kreeg! Alle gerenommeerde merken tegen goede prijzen, snel geleverd

Top bedrijf

Goede website met goede aanvullende info over hun kwaliteits- producten. Vlotte levering.

Produit de qualité et livraison rapide

Produits et prix compétitif avec une livraison rapide.

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbare webwinkel. Met mooie producten die niet te koop zijn in de commerciële winkelketen.

Vriendelijke communicatie, fijne service

Goed meegedacht, vriendelijke en snelle communicatie en snel verstuurd. Aanrader

snelle service en goede kwaliteit

ik koop regelmatig iets bij Mannenzaak, en ben al jaren tevreden. soms gaat er iets mis door de verzending, het ligt niet aan de producten . En dan is de kwestie snel verholpen wat ik echt prettig vind.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit,snelle levering en betaalbaar.

Goede klantenservice

Goede producten en een hele goede klantenservice met goede uitleg en heel klantvriendelijk

super service

Ik ben niet van het schrijven van reviews en vind het super irritant als webwinkels mij na het leveren van een bestelling mailen voor een review. Maar voor mannenzaak maak ik graag een uitzondering. De website van mannenzaak is er gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Voor mij als vrouw, die geen verstand heeft van scheren, was het zeer makkelijk om uit te zoeken wat ik voor mijn man wilde aanschaffen. Helaas was POSTNL niet in staat om mijn bestelde pakket fatsoenlijk af te leveren, en vond POSTNL dat ze mijn pakket half in de brievenbus in de regen konden achterlaten waardoor mijn bestelling naar zijn grootje was geholpen. Hierover nam ik contact op met mannenzaak en ik had ongelogen binnen 3 minuten al antwoord en een geschikte oplossing voor dit probleem. Deze bizarre super service mag zeker genoemd worden. En naast deze super service leveren ze ook nog eens super mooie producten. Deze winkel is een 100% aanrader.

Trage levering

Het duurde veel langer dan geadverteerd om de bestelde producten te leveren. Er stond bij dat dit 1-3 dagen zou duren. In totaal bijna twee weken gewacht. Uiteindelijk zijn de producten wel in goede orde aangekomen. Communicatie omtrent de order was ook goed.

Goede informatie op de site en snel bezorgd

Met de aangeboden informatie op de site kun je een prima keuze maken welke producten het best bij passen en voldoen aan jouw wensen. Eenmaal besteld is het wachten, maar niet lang! Je bent bij wijze van spreken langer bezig met het onderzoeken dan dat het product naar jouw onderweg is ;) Kortom, dik in orde en heel blij met de producten!

Perfect producten

Bestellen was super makkelijk en verzend was echt snel !! Een aanrader

Hele snelle levering

Goede producten die perfect omschreven zijn. Alles is overzichtelijk en de levering enorm snel. Dik tevreden.

Real man stuff

Good quality stuff!

Zeer snel

Snel verstuurd, en een bijzonder lekker geurtje. Bedankt

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht