Goed assortiment, snelle levering

Mijn producten bestelde ik eerder bij een concurrent. Mijn laatste bestelling daar werd niet goed opgepakt dus ik zocht een andere zaak. Goed assortiment, de artikelen snel geleverd en een leuke persoonlijke booschap.

Mooi assortiment en prima afhandeling

Prima kwaliteit en correcte levering.

Ik heb er een scheerset van Mühle besteld. Correcte levering en prima kwaliteit. Top

Super service.

Veel keuze, snelle levering en goeie service. Steeds een handgeschreven briefje erbij. Top!

Mannenzaak ruim assortiment

Mijn product was niet op voorraad maar kreeg netjes een mailtje toen het weer beschikbaar was.

Geheel volgens verwachting

Keurige dienstverlening

Snelle levering met een foutje, foutje zeer snel hersteld zonder eis retourzending eerdere levering. rima!

Zeer snel en vriendelijk

Het handgeschreven briefje erbij was leuk. Het product was erg snel binnen ondanks de kerstdrukte.

makkelijk bestellen en zeer snelle levering.

makkelijk bestellen en zeer snelle levering.

Overzichtelijke site, snelle levering en de handgeschreven boodschap bij de levering is erg leuk.

Gewoon, degelijk en goed. Pakket was wel lang onderweg

Ik vorige week Donderdagavond besteld en nog altijd niets binnen. er was blijkbaar iets met de betaling niet. goed. Vrijdag direct betaald.

Delivered on time

This was my second order and everything went fine. I didn't have to contact customer service so far.

goeie ervaring

Goede producten

Leuke producten en op tijd geleverd , En een leuk kaartje met persoonlijke boodschap erbij .

Zoals gemeld, tijdige levering, goeie kwaliteit en zal het zeker aanbevelen.

Prima. Snelle levering.

Prima. Snelle levering

Mooie producten

Voelt zo als het er uit ziet.

Ontzettend snelle levering en goede service!

Ook super leuk dat ze een persoonlijk briefje in het pakketje stoppen! :)

Netjes en snel geleverd

Bestelling snel in huis, alles netjes geleverd en een handgeschreven kaart bij de bestelling was een leuke verrassing.

juiste haar producten

Zeer correct

Wat ik ook zeer waardeerde was het persoonlijk geschreven kaartje.

Snelle levering, leuk handgeschreven kaartje erbij

Snelle levering, leuk handgeschreven kaartje erbij! En mooie producten

Perfect regereld

Fijne site, goed overzicht, top producten en super snelle service en regeling. Het handgeschreven kaartje erbij niet te vergeten :)

Uitstekende service

De mooie houder was snel in huis en verpakt als een kadootje en met een aardig kaartje. Super!

Top ervaring!

Alles is goed gegaan. Product compleet ontvangen!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht