mooi artikel

precies wat ik in mijn gedachte had mooi afgewerkt aan winst voor de badkamaer

Uitmuntent

Alles netjes en snel geleverd ,produkt is zeer goed .

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Uitstekende snelle service, voldoet aan de beschrijving.

Supersnelle verzending, netjes verpakt, prachtige artikelen, voldoet exact aan de beschrijving. Een aanrader!

Snelle levering van prima produkten voor een mooie prijs.

Aangenaam shoppen op een goed gemaakte website.

Gewoon goed!

Goed zoals het hoort! Goede en nette levering binnen een zeer acceptabele leveringstijd. Een handgeschreven bedankje maakt het wel af! Houd dit vol :-D

Zeer tevreden!

Fijne webwinkel! Koop hier al jaren mijn verzorgingsproducten. Snelle levering en een vriendelijke klantenservice.

Voldoet aan klantverwachtingen

Eenvoudig digitaal bestelproces. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering.

Goeie producten

Ja werkte allemaal goed en duidelijk alleen is afterpay met belink als ik het goed schrijf en die app wordt in nederland niet ondersteund zegt i op me telefoon dus moest het met ideal doen dat werkte goed dus dat is het enige - punt maar goeie producten werd ook goed afgeleverd in een net doosje dus top

Attente snelle levering

Product werd snel geleverd. Een persoonlijk kaartje erbij was zeer attent

Goed product, snelle levering

Alles vlot verlopen

Ontzettend snel bezorgd, netjes verpakt en persoonlijke noot!

Zeer tevreden met de suavecito firm hold pomade. Zeker een aanrader! Service was prima, levering was snel binnen.

Snel ontvangen.

En met een handgeschreven kaartje erbij, geeft toch net dat extra's

Persoonlijk kaartje bij de bestelling, altijd leuk!

Goede informatie op site. Correcte afhandeling van de bestelling en aflevering. Goed product. Had voor mijn zoon zijn verjaardag een complete scheer set gesteld. Hij was reuze blij.

Snelle levering, top

Zie boven

Prima zoals altijd

Alle produkten zijn altijd precies zoals ik verwacht.

mis scheerzeep van het merk truefitt en hill

Good

The delivery took a little longer than expected given on the site is says that if orders are placed by 20:00 they arrive the next day, which didnt happen. Nonetheless, I really did appreciate the handwritten note saying to enjoy my new razor. I really found that personable as handwritten messages have disappeared in today's times.

Goede overzichtelijke site. product wat je online besteld is na een of twee dagen in huis.

Netjes en snel

Nvt

Helder bestelproces, informatievoorziening na aankoop en levering

Uitstekend proces op alle fronten.

Makkelijke site om te bestellen.

Snel en goed geleverd, super.

Top service, leuk briefje bij verpakking

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht