Dubieus

Op 27 maart 2019 heb ik een Edwin Jagger Mach3 en Fusion Standaard Chroom en een Edwin Jagger Mach3 Scheermes Chroom gekocht. Ik heb gekozen voor Edwin Jagger omdat die bekend staat door de hoge kwaliteit van metaalbewerking. Het merk staat voor duurzaamheid en vakmanschap. De scheerproducten worden van de aller beste materialen gefabriceerd, zo staat er zelfs op internet te lezen. Het aankoopbedrag van het scheermes was destijds EUR 35,- en voor de hele set hebben we bijna EUR 53,- betaald. Op 7 september 2020 liet het koppelstukje tussen de handgreep en het scheermes los uit de handgreep. Gelet op de informatie op het internet over het merk Edwin Jagger en de hoogte van het aankoopbedrag, had ik niet verwacht dat mijn scheermes binnen 1,5 jaar al kapot zou gaan. Dat is jammer en teleurstellend. Mannenzaak gaf het advies om de delen met watervaste secondelijm zelf weer te plakken. Omdat de garantieperiode inmiddels verstreken is konden ze geen beter voorstel aanbieden, zo schrijven ze als reactie op mijn klacht. Mijn volgende scheermes is niet van Edwin Jagger en komt niet meer bij Mannenzaak.nl vandaan. Bovenstaande kritische kanttekening heb ik 2 keer geprobeerd te plaatsen bij het product op de website van Mannenzaak.nl maar vreemd genoeg wordt de tekst niet overgenomen. Dat geeft op z'n minst te denken ....

Kan niet beter

zeer vlugge levering , een dag daarvoor besteld dag nadien geleverd en zelfs op zaterdag

Alles top en snel geregeld

Site is overzichtelijk, bestelling is snel binnen en wordt netjes geleverd. Bij de bestelling zelfs nog een kaartje ( niet nodig maar geeft wel wat aan). Kortom: zeker nog een keer hier bestellen!!

heel leuk

Persoonlijke boodschap was verrassend

Met een persoonlijk geschreven kaartje, top!

Keurig ingepakt en snel geleverd!

Zoals ik al zei, keurig verzorgd en snel geleverd. Inclusief persoonlijk gerichte kaart. En degelijk mooi materiaal. Helemaal goed!

Helemaal prima

Genoeg keuze in fijne mannen zeep. Super snelle levering.

De bestelling werd snel geleverd en ben dik tevreden over het schaartje

Uitstekende service!

Eerste keer dat ik bestel bij mannenzaak.nl en zeer zeker niet de laatste. Snelle service, nog geen minuut geleden mijn bestelling geplaatst en toen had ik al een berichtje gekregen dat ze dit hebben opgestuurd! Bij mijn pakketje zat een gepersonaliseerde briefje met als bericht: "Veel plezier met Bluebeards Dante!" en uiteraard ook de spullen die ik had besteld, veilig verpakt en goed aangekomen. Hartelijk dank voor deze mooie brief!

Mooie producten snel en goed verzorgd geleverd

Ze hebben mooie producten en leveren snel!

Top service en goed advies!

Na een verkeerde bestelling gelijk goed advies gekregen wat ik wel nodig zou hebben en dit is goed en snel afgehandeld. Ook goeie verzending en netjes ingepakt!

Prima levering.

Product goed verpakt.

Persoonlijk & top

Ik kende de site niet noch de producten. Waagde een gokje en alles verliep top inclusief een persoonlijk kaartje. De Muhle R41 ziet er mooi uit, scheert top al is het nog wel wennen. Ik raad de site aan en wie weet bestel ik snel weer wat :).

Klasse

Nette prijs en snelle levering, heel tof dat er een handgeschreven kaartje bij zat. Klasse!!

Werd op snel geleverd, heel fijn product en met geleverd met een geschreven boodschap met mijn naam erin, dus voelde het ook nog persoonlijk. Heel fijne site!

Snel, overzichtelijk en persoonlijk!

Mannenzaak.nl kwam ik per toeval tegen toen ik zocht naar vegan haarverzorging. Niet alleen heb ik een mooi vegan merk gevonden (Gunslingers), maar ook kwam de bestelling de volgende dag al binnen. Keurig verpakt in een mooi doosje, wat extra papier ter bescherming (fijn dat ze geen plastic gebruiken!) en daarbij ook nog een persoonlijk berichtje op het kaartje dat duidelijk met pen was geschreven. Ze hebben veel goede merken in de aanbieding en de site is overzichtelijk zonder al te veel poespas. Dit was een erg fijne (eerste) ervaring en hopelijk zal dit in de toekomst zo blijven! Heel erg bedankt Mannenzaak!

Mooie producten, snelle levering

Prima.

Goede producten

Snelle levering en goede producten

Mooie overzichtelijke website, maar die de levertijd die ze beloven

De website oogt er professioneel en goed verzorgt. Ook bieden ze scherpe prijzen. Alleen wordt bij alle producten aangegeven: voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis. Nu 2x een bestelling gedaan: woensdag 23:00 uur, vrijdag pas geleverd en zaterdag 18:00 uur, dinsdag pas geleverd. Verder wel erg netjes ingepakt!

snelle levering van mijn scheerspullen

Prijs goed, kwaliteit goed, snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Scheerzeep met bowl. Prima aankoop en levering

Altijd een super ervaring!

Snel verstuurd en alles met goede zorg gedaan. De zorgzame en persoonlijke aanpak maakt dit een een hele fijne ervaring.

Altijd me bestelling optijd binnen en het hand geschreven kaartje vind ik klassen. Jullie doen echt moeite voor jullie klanten. Echt top!

Informatief en betrouwbaar.

De website is een heerlijke site om te bekijken. Mooie producten waar je blij van wordt. Levering ziet er keurig uit met een persoonlijk bedankje. Het is gewoon af.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht