Glad

Het is even oefenen maar dan heb je ook wat. Een super glad resultaat met de nodige wondjes...Enfin ik ben er blij mee.

Uitstekende producten,snelle levering

Goede mannenzaak...tevreden

Kompleet assortiment, kwalitatief goed maar wèl prijzig.

Op een overzichtelijke site wordt aangeboden wat ik zocht.

Snelle & correcte levering!

Fijne producten en goed geleverd keurig op tijd

Goed en snel!

Schaartje besteld, ging heel eenvoudig en supersnel bezorgd. Prima!

Supersnel en Makkelijk

Bestelling geplaats, bestelling betaald, bestelling ontvangen. Helaas daags daarna een kortings email in de bus. Maar netjes opgelost door mannenzaak.nl. Nu maar wachten tot de spulletjes op zijn om nieuwe spulletjes te kunnen bestellen.

Geweldige service,goede informatieve website,snelle levering.te

Overgestapt van electrisch svcheren naar scheren met zeep. Goede info. Goede instructievideo op website.

Bijzonder goed

Met als kers op de taart; het hartelijke en persoonlijke bedankbericht dat werd meegezonden bij de snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt met persoonlijke noot.

Well done!

well done

Goede kwaliteit, snelle levering

Bij ieder bestelling tot nu toe, voldoen de producten aan de gestelde verwachtingen en worden per omgaande geleverd.

Je krijgt er een persoonlijk kaartje bij en het word snel bezorgt met track and trace. Echt super

Snel en correct

Goede en een snelle service

Kreeg het binnen, deed het kartonnen doosje open en daar stond mijn product samen met een leuke kaartje

Perfecte levering

Geleverd zoals beloofd, verpakking was erg netjes met een persoonlijk kaartje erin. Volgende keer bestel ik hier weer.

Goede kwaliteit, net verpakt, snelle levering.

Mijn artikelen waren netjes verpakt. De artikelen zijn van hoge kwaliteit. Het pakketje had ik snel binnen. Alles klopte, er zat netjes een bedankbriefje bij met een hand geschreven berichtje, dit voegt voor mij echt waarde toe aan de bestelling!

Prima. Alles verzorgd zoals verwacht

netjes verzorgd, alles goed verpakt en altijd een leuke persoonlijke touch door een kaartje toe te voegen

Goed schaartje maar zag er een beetje smerig uit

Handig schaartje alleen zaten er bruine vlekjes op het blauwe schaartje, erg jammer.

Super tevreden !

Het artikel dat ik heb ontvangen was precies zoals omschreven. Het was ook goed verpakt en leuk dat ik er een handgeschreven bericht bij kreeg.

Snelle goede service

Product laat op de avond besteld, maar toch de volgende dag in huis al, helemaal top! Het persoonlijke bedankje maakt het helemaal af voor mij. Ik zou zeker op deze site nog een keer een nieuwe bestelling plaatsen.

overzichtelijk snel en relevant

voor het eerst wat besteld. Ik kreeg netjes een mailtje van de bestelling en kort daarna de track and trace gegevens.

Prima producten en een snelle levering

Alles ging zoals het hoort fijne site om te bestellen. Levertijd was kort en netjes ingepakt!

TOP

Site om te bestellen uitstekend en overzichtelijk levering snel , materiaal uitmuntend bestel: een scheerkwast perfecte materiaal ,scheerzeep uitstekende goed. voortaan bestel ik mijn scheerspullen bij deze internet winkel.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht