Prettige site met goede voorlichting

Als herintreder in het nat scheren veel informatie via de website verkregen. Snelle levering voor alleszins schappelijke prijzen!

Goede snelle service

Binnen 1 dag in huis met een handgeschreven briefje, erg leuk, attent en goede producten.

Fijn Product en snelle levering.

Top producten met snelle levering.

Onlangs een bestelling geplaatst voor de producten van Suavecito. Ze zijn niet overal verkrijgbaar, dus ik was erg blij dat Mannenzaak.nl ze wel verkocht. Top producten (maar dat wist ik al). De levering was snel en het was allemaal keurig ingepakt. Super!

Persoonlijk

Probleemloos verlopen, en zo’n met de hand geschreven kaartje heeft wel wat. Kende Mannenzaak.nl al van een aantal jaren terug, was toen tevreden, en nu weer.

Super en heel snel!

M'n pakketje was er super snel, daarna kon ik hem goed volgen op Track and Trace en binnen 24 uur had ik m'n pakketje al binnen met een handgeschreven kaart erbij. Top service!!

Prima Safety Razor, ook voor vrouwen

De Safety Razor voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Nog nooit een dergelijk scheermes gebruikt dus zorgvuldig en rustig scheren is wel een must. Geen schrammetje aan de scheerbeurt over gehouden!. Artikelen waren keurig verpakt met persoonlijk kaartje erbij en snel geleverd in deze Coronatijd!

Overzichtelijke site en snelle levering

Gewoon no-nonense

Duidelijke website, snelle bezorging, geen gedoe. No-nonsense, meer hoeft 't van mij niet te zijn.

Op een haar na perfect

Perfect, kan niet.... maar .... Via via op jullie site gekomen. Producten aanbod zeer tevreden. Levering en updates van de leveringen zijn wel perfect . Houd me aanbevolen voor samples! Groet, Roy

Perfect!

Kort samengevat; producten worden goed omschreven op de site, bestelling ging soepel en snel en zo de levering ook. Er zit zelfs heel attent een handgeschreven persoonlijk kaartje bij. Samengevat, super ervaring en zeker een aanrader om hier je baart spullen te kopen!

Snel en duidelijk

Goede eerste ervaring. Snel geleverd. (volgens afspraak) Leuk dat er een handgeschreven kaartje bijzit.

Vaker wat besteld bij Mannenzaak,nu voor de scheerzeep in mooi houten “bakje “ met deksel ,ruikt zalig en manlief is er erg blij mee ! Heel romig ,fijn in gebruik zegt hij.

Zeer positief

Snelle levering, goed product en nog een persoonlijk kaartje. Heel tevreden met deze aankoop en de service!

Bestelling ging gemakkelijk en het product was binnen 24 uur geleverd. Helemaal top!

Het kopen van de producten was super eenvoudig

De online site is zeer gebruikers vriendelijk en eenvoudig te bedienen. Voor particulieren zou het wel handig zijn als de prijzen inclusief btw werden getoond.

Goed verzorgt en netjes bezorgd

Snel en goed geleverd, zoals Mannenzaak.nl beloofd had.

Snel, zorgvuldig en Goed communiceren.

Top hele goede service

Bestelling was niet correct, werd spelen adequaat op gereageerd.

Het bestelde product binnen korte tijd ontvangen en goed verpakt. Zeer tevreden met product.

Fijne leuke nette (mannen)zaak

Altijd goed, snel, fijn, persoonlijk. Daar betaal je natuurlijk wel voor.

Razend snel het perfecte product.

Op zoek naar het perfecte double-edge scheermes kwam ik bij mannenzaak.nl Ik had mijn keus snel gemaakt en werd de volgende dag, zoals beloofd, bezorgd. Geen dag niet hoeven scheren.

Snelle levering en goede kwaliteit van spullen die zijn geleverd.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht