Alles verliep soepel en kreeg mijn bestelling de volgende fag geleverd. Daarnaast zat er nog een mooie kaart in die speciaal aan mij gericht was. Das top!

Overzichtelijke site en goeie service

Perfect!

Klopt van begin tot eind. Artikelen kloppen, constante communicatie ivm betaling/verzending/aflevering. Persoonlijk geschreven bericht bij de bestelling. Helemaal top!

Fijne winkel

Erg fijne winkel. Bestelling werd ook snel geleverd

Prima levering van de bestelde spullen

Besteld en geleverd. Keurig allemaal. Ik vond de rode reuzel iets minder, maar dat is een kwestie van smaak.

super!

Zeer snelle verzending, mooie producten! top!! Hier bestel ik nog!

Top ! Niets op aan te merken.

Snelle levering. Een handgeschreven dankkaartje bij levering zorgt voor een persoonlijke toets.

De service van dit bedrijf is prima, altijd alles snel en correct thuisbezorgd. Edit: review veranderd na contact Mannenzaak.

Topservice

Zeer fijne website om te bestellen, snelle klantenservice en fijne, persoonlijke benadering. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Meer dan goed!

Crediteren zelfs binnen een paar dagen En zeer mooie artikelen

Laat binnen, geen factuur

Mijn bestelling ontving ik na een aantal dagen. Volgens mannenzaak zat de vertraging bij PostNL, maar daar bleek dat het pakket later was aangeleverd dan wat bleek uit de verzendmail. Ook raar dat je bij mannenzaak moet vragen om een factuur. Kwaliteit van de spullen was prima.

Accuraat

Breed assortiment

Goed product, bedrijfsvoering sluit er niet bij aan.

Bewust gekozen voor een zeep zonder plastics, helaas werd deze bezorgd in een doos met plastic-vulling. Gemiste kans. Het product zelf is super overigens!

Goede scheerolie

Heb een redelijk grote baard en dan is deze olie perfect om de stoppels weg te scheren.

Snelle service en goede producten

Geweldige producten en keurig verzorgd geleverd

Had wederom mijn bekende scheercreme besteld. Maar nu ook scheerolie erbij genomen. En ik moet zeggen had ik dat maar eerder gedaan. Wat een verschil

Zeer snelle levering van de geleverde goederen.

Het product voldoet aan de kwaliteit en kwantiteit het zijn zeer lekker geurende zepen. Ben er erg tevreden mee mijn hartelijk dank hiervoor.

Goede service, nette producten en ook goed verpakt

Fijne producten, uitstekende service!

Als vrouw zijnde op deze website een ‘safety razor’ besteld en ik ben super tevreden! Goede service en een onwijs fijn product!

Fijne producten, goede service en leuke persoonlijke noot door het kaartje.

De producten zijn zoals omschreven en hebben goede kwaliteit. Leuk dat er veel natuurlijke producten aangeboden worden. Levering is snel en prima. Vooral de persoonlijke kaart vind ik een leuke toevoeging.

Advies was top. Beste pomade die ik ooit heb gebruikt.

Gewoon goed. Advies was snel en top.

Snel bezorgd

Vrijdag ochtend besteld en zaterdag was het binnen. De communicatie is goed, want je wordt continu op de hoogte gehouden.

Snelle afhandeling

Op tijd geleverd

Topbedrijf

Een aantal pomades besteld, de volgende dag geleverd, voorzien van een persoonlijk bericht !

goed snel en accuraat

Lelystraat 25 A