Goede, snelle, persoonlijke service

Bestelling was de volgende dag netjes geleverd. Er zat zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij met een bedankje!

Gewoon goed en professioneel georganiseerd!

Gewoon goed en professioneel georganiseerd!

Snelle reactie op mijn vraag

Ik wist niet goed of ik het juiste product had. Netjes en snel antwoord gekregen. Daarna ook een snelle verzending.

Snelle levering, breed assortiment en bij levering een persoonlijk geschreven kaartje.

Mooi assortiment en snelle service

Veel mooie artikelen en snelle service. Producten keurig verpakt en verzonden.

Goed product en fijne service

Ik heb bij mannenzaak een kam besteld, deze is optijd aangekomen en goed verpakt. Kwaliteit is goed en het kaartje die erbij zat vond ik superleuk! Erg blij met de service en het product! Gs hier zeker vaker bestellen!

de scheerkwast is perfect

snel bezorgt en zeer goed verpakt

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Daarnaast zat er een handgeschreven briefje bij om me te bedanken voor mijn bestelling. Dat vond ik een leuk detail.

Prima. levering en reactie op opmerking zeer goed.

Prima, snel, goed verzorgd.

Goede producten, duidelijke productomschrijving en goede service

Ik ben al langere tijd terugkerend klant bij mannenzaak. De producten worden snel geleverd en zijn duidelijk omschreven op de website. Wat ik leuk vind is dat er altijd een persoonlijk handgeschreven kaartje bij zit.

Altijd snelle levering en goede prijzen.

Altijd snelle levering en goede prijzen. Het persoonlijk geschreven kaartje is ook een mooie toevoeging.

Vlotte levering

Mooie en goede artikelen.

Snelle verzending, goede producten

Snelle verzending, goede producten

Prima service en producten zijn uitstekend!

Fijne service, ook als je tot de conclusie komt dat je liever een product wil veranderen. Kwaliteit van de producten zijn prima.

Snel, zorgvuldig en goed communiceren

Prima, uitgebreid assortiment, snelle verzending en goede, snelle communicatie. Volgende keer weer!

Snel geleverd, leuk handgeschreven tekstje (niet dat dit verder invloed op het cijfer heeft gehad). Prima prijzen.

Zeer klantvriendelijk, snel en professioneel.

Mannenzaak is mijn plek voor mannen-verzorgingsproducten. Zeer uitgebreide keuze in combinatie met een goede prijs. De personal touch bij elke levering is erg leuk. Bij problemen met leveringen, zelfs buiten hun macht, uitstekende service!!

Lekkere spulletjes met een persoonlijke noot

Veel keuze, producten van hoge kwaliteit en wat aardig om een handgeschreven kaartje te ontvangen in de doos met een alleraardigste tekst. Snelle levering!

Geweldige ervaring

De producten worden altijd snel verstuurd en geleverd. De klantenservice is erg aardig en snel. De persoonlijke benadering, door een klein handgeschreven kaartje, maakt het helemaal top.

Heel correct.

Snelle levering, aangename boodschap, gevoel van persoonlijke service. Top!

Goede webshop

Prijs was goed, goede omschrijving van de producten. Makkelijk bestellen en betalen. Levering binnen de gecommuniceerde tijd ontvangen.

Goede kwaliteit producten

Tevreden over producten, levering is ook prima geregeld.

Goede service, snelle bezorging en goede producten.

Goede service, snelle bezorging en goede producten.

Goed geregeld!

Het hand geschreven kaartje erbij was top!

Fijn contact en prima producten

Inmiddels bestel ik al een jaar of 3 regelmatig producten bij mannenzaak. Altijd snelle levering en een vriendelijke groet!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht