Snel geleverd met een vriendelijk kaartje als bijlage.

Prima aanbod en prima prijzen

Mooi aanbod in producten voor een goede prijs. Helaas duurde de levering iets langer dan verwacht

kwaliteit, goede beschrijvingen en netjes geprijsd

Na wikken en wegen, voor het nat scheren, eindelijk een wat duurdere scheerkwast van dassen haar en en goede zeep gekocht. Dit had ik tien jaar eerder moeten doen.

Snelle verzending

goede service, snelle levering

Het bestellen en de levering van de bestelling gaat zeer goed. Fijne snelle service.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb een scheermes houder en scheer crème besteld van Edwin Jagger. Beide werden binnen 3 dagen geleverd en bevallen zeer goed. Vooral de scheer crème.

Fijne service en super snelle levering Persoonlijke berichtje in het pakketje erg leuk!

Snelle en persoonlijke levering!

Snelle en persoonlijke levering met een ruim aanbod van producten.

Aanrader!

Goede producten en supersnelle levering!

Snelle levering, grote verpakking

Lekker snelle levering. Top! Wel zou het pakketje ook een brievenbus pakketje kunnen zijn als het op een andere manier verstuurd zou worden. Dit scheelt verpakkingsmateriaal en kan gewoon met de postbode mee i.p.v. een bestel busje.

Ik vind het persoonlijk handgeschreven kaartje een leuk detail, naast de snelle levering en voordelig prijzen.

Prima service, snelle levering

Snel, goed en klantvriendelijk

Mijn bestelling (pomade) heb ik zeer snel en in goede orde ontvangen. Ook zit er altijd een kaartje met een persoonlijke boodschap, die erg vriendelijk is, bij de bestelling. Kortom: top!

Snelle levering, en een kaartje erbij met de hand geschreven voor fijne feestdagen maakt het toch persoonlijk Groet Henri

Niets op aan te merken

Keurig op tijd geleverd met nog een extra melding vanuit de Mannenzaak.

Goed en snel geholpen en een persoonlijk geschreven kaartje erbij gekregen

Zie bovenstaande

Fijne site, uitstekende (after)service!

Keurige site waar makkelijk t bestellen is en zeer snelle leverijd zwlfs tussen de feestdagen door. Verschillende producten besteld waarvan er een niet volledig aan de verwachtingen voldeed. Dit is keurig door Mannenzaak.nl opgelost!

Prima service en snelle levering

Snelle en prima service

Bestelling geplaatst op vrijdagavond, de zaterdagochtend erna geleverd! Mijn vriend was erg blij met de spullen die ik voor hem had besteld !

Goed!

Goede ervaring, en top producten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede service snelle levering

Gewoon goed

alles volgens afspraken geregeld

Over het door mij aangeschafte product kan ik nog niet echt oordelen. Over Mannenzaak.nl slechts over deze eerste aankoop: Deze is conform afspraken op tijd geleverd.

Top service!

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Een super internetbedrijf

Moest nog snel een kerstcadeautje hebben vlak voor kerst. S avonds half acht besteld de volgende dag keurig bezorgd. Tot grote verrassing een leuke kerstgroet bijgevoegd. Top. Mannen: een geweldige zaak!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht