Alles netjes afgeleverd conform verwachting. Geen op of aanmerkingen

Prima!!

Snelle levering! Goede service!!

Super met leuke persoonlijke touch!

Mooie producten, snel en netjes verzonden en verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaart. Super leuk!!

Zeer tevreden, meerdere keren besteld, snelle levering en een goede prijs. Het persoonlijke brief wordt ook gewaardeerd.

Prettige service

Makkelijke en goed geïnformeerde website

Groot assortiment voor de baardmans!

Wat een producten zeg! Snelle levering met een persoonlijke kaart. Dat maakt het toch net ff wat persoonlijker! Zouden meer shops moeten doen. Goed bezig mannen (en ws ook vrouwen) ;)

Snelle verzending duidelijke communicatie

Uitstekende service

Het pakket was zeer snel bezorgd! Het handgeschreven kerstkaartje vond ik ook erg attent!

Top van bestelling tot de snelle levering

Zoals hier boven beschreven

Snelle levering en uitstekende service!

Snelle levering en top service. Altijd erg persoonlijk vanwege de brief bij elke levering.

Geweldig, bestel er altijd.

Super snelle levering en altijd een leuk kaartje bij je bestelling.

Keurig!

Ruim assortiment

Geweldig assortiment en scherpe prijzen. Hele fijne winkel

Ik ben nu al 2 jaar vaste klant bij Mannenzaak en ik van dat niet zomaar, ze hebben een mooi assortiment met alles erin wat je maar als man nodig hebt. Altijd een goeie service en als bedankje voor je bestelling nog een handgeschreven kaartje;) Heel blij met deze winkel keep up the good work!

Altijd top ervaring

Ik heb nooit problemen gehad met mannenzaak, Ik bestel heel vaak voor mijn vader en broer maar ben zelf ook kapster je kan dus kappers spullen krijgen maar ook voor mensen die geen kapper zijn en dat vind ik heel goed. Krijg altijd een handgeschreven briefje erbij wat ik altijd waardeer is een leuk extra. Dus ben altijd tevreden en zal nog veel vaker bestellen hier!

Snelle levering met een personal touch

Overzichtelijke site, snelle levering en een bedankje.

Goed product, duidelijke informatie en communicatie over verzending en levering

Goed advies, snelle levering

Op een vraag kwam snel een gedegen antwoord met een goed advies

Snel en efficient

Goede communicatie, snelle bezorging, geen problemen.

Top produkten.

Boven gemiddelde kwaliteit.

Snel, goed en persoonlijk

Super snel geleverd en met een persoonlijk handgeschreven briefje. Bestel hier zeker weer.

Prima website, snelle levering, te hoge verzendkosten

Titel

Prima winkel met service.

Er zat een vriendelijke persoonlijke notitie bij het pakje. Erg leuk.

Snelle levering met persoonlijke touch

Producten de dag na bestelling in huis, voorzien van een handgeschreven bedankbriefje. Top!

Uitstekende site en goede service.

Mooie luxe heren scheer set besteld. Levering is zoals gewenst en men wordt keurig op de hoogte gehouden. Het bestelde product heb ik nog niet kunnen bekijken, kerst cadeau, dus nog even geduld hebben helaas. Prima zaak (mannen).

Geweldig!

Meerder bestelling gedaan bij mannenzaak.nl, wordt altijd snel geleverd. Assortiment is groot.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht