Snelle levering, netjes ingepakt

De ervaring is vlijmscherp!

De hele ervaring is goed te noemen, van bekijken tot het moment van ontvangst

Goede ervaring met persoonlijke touch

Tegengekomen op google. Sindsdien bestel ik al mijn haarproducten hier. Elke keer top service en levering inclusief een handgeschreven bericht!

top zaak

goede spullen, snel bezorgd

Fantastische producten snel en veilig in huis

soms ontbreekt er een product bij de bestelling, maar dat wordt dan snel aangevuld. sinds er kan geleverd worden via een afhaalpunt ben ik weer trouwe klant. 1 opmerking: monsters graag (bvb hoe wil je een onbekende eau de toilette bestellen als je de geur niet persoonlijk kan ervaren, of bij een crème de inwerking op je huid, enz...

Mannenzaak snel, Postnl traag

Mannenzaak is gewoon goed en snel. Wel graag met een andere postbezorger in zee gaan. Postnl verzaakt eetn verziekt ook nu weer.

Veel keuze, snel geleverd!

Het assortiment van de Mannenzaak is dik voor elkaar. Veel merken die je in de normale doorsneewinkel niet ziet en dat is extra leuk. De levering is snel.....zeer snel! Wat moet ik er nog meer van zeggen? Het is gewoon een topzaak!

snelle levering zonder problemen.

Dit was mijn eerste bestelling.

Overzichtelijke site, ruim aanbod, goede prijzen

Ruim aanbod van producten, goed omschreven in de webshop. Alles duidelijk en goed te vinden. Prijzen zijn mooi strak en levering geschiedt snel. Top ervaring!

Super en persoonlijk.

Beste onlineshop van Nederland!

Ik haal mijn producten altijd via mannenzaak. Waarom? Omdat ze een groot en breed assortiment hebben en altijd een leuk geschreven boodschap

Kwaliteit product en levering

Goede omschrijving bij de producten en goede levering.

Goede en snelle service met een persoonlijk berichtje

Top service!

Zie bericht onder.

Mijn ervaring is positief m.b.t. de vlotte service en de verpakking van het artikel.

Snelle verzending

Snelle verzending en het pakketje werd geleverd met een persoonlijk bericht. Ik had trouwens wel iets besteld dat door de brievenbus paste, maar in een doosje werd verstuurd. Wellicht dat hier nog naar gekeken kan worden. Is kostenbesparend en beter voor het milieu.

Gewoon goed

Hele fijne scheerkwast en uistekende scheercreme gekocht.

Supersnelle, goede opvolging en leuke site

Toffe persoonlijke nota bij de scheerzeep !

Top! Snel! Blij mee!

Zie bovenstaand. 👊Bram

Top producten en top service

Fijne webshop en goede nette service.

Gewoonweg geweldig!

Dikke duim voor service en personal touch.

Snel, professioneel en persoonlijk

Snelle levering, zorgvuldig verzonden

Binnen 1 dag mijn bestelling ontvangen, goed verpakt in bubbelplastic. Mooie producten, en vriendelijk team!

Uitstekend en snel

Ik heb meerdere keren besteld en ben zeer tevreden.

Geweldige webshop

Veel keuze en snelle levering. Bij mijn bestelling zat ook een handgeschreven persoonlijke noot, erg leuk in dit digitale tijdperk..

Klantvriendelijk tot en met!!!

Een prompte reactie op mijn informatie verzoek. Snelle levering en ook nog een persoonlijk kaartje. Dat verdient 5 sterren.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht