Compleet en betrouwbaar

Voor het eerst bestelt bij mannenzaak, uitgebreid programma, goede kwaliteit van goedkoop tot duur dus voor ieder iets wils.

Een online winkel waar ik graag terugkom.

Een overzichtelijk website met duidelijke omschrijving van de aangeboden producten. Alsook de snelle leveringstermijn is een groot pluspunt. Steeds zit er een persoonlijke noot bij de ontvangen levering wat toch prettig aanvoelt als consument. kortom: puik werk! Tip: Wat de ervaring, voor veelbestellers, nog extra aangenaam zou maken is dat er af en toe acties gedaan zouden worden in de vorm van een kortingscode. mvg, Steve

Een warme en uitgebreidde baardenshop met een persoonlijk tint!

De persoonlijke bericht bij de bestellingen vindt ik top. De shop is ook zeer uitgebreid. En ze hebben een persoonlijke donatie gedaan voor mijn zwem uitdaging tegen kanker. Echt top mensen hier. Echt mijn go-to voor 85% van al mijn baard en haar benodigd heden.

Professioneel en behulpzaam

Snelle levering en de mensen helpen je goed. Snel en professioneel!

Levering altijd netjes op tijd, altijd gepast advies, prima website. Niks op aan te merken. Voor mij een vast adres in ieder geval.

Snelle levering, alles aanwezig. Kaartje met handgeschreven boodschap is een nice touch.

Prima service !

Snelle levering. Duidelijke info op de site.

Fantastisch!

Uitstekende productomschrijvingen, duidelijk en overzichtelijk assortiment en een leuk handgeschreven kaartje in de doos :)

Super znelle service

Levering was snel persoonlijk geschreven kaartje dat bijgevoegd was vond ik een zeer leuk gebaar !!!

Snel geleverd en goed product

De baardolie was op het gekozen moment afgeleverd. En de baardolie ben ik ook zeer tevreden mee. Dank je wel! En super leuk dat er een kaartje bij zat. Dat gaf iets persoonlijks en dat vond ik wel een leuke extra service :).

snelle levering.

snelle levering en de bijgesloten persoonlijke boodschap is heel erg gewaardeerd.

Zoals het hoort!

Product was op tijd en netjes met een handgeschreven briefje. Zeker een vaste klant erbij!

Snel en goed verpakt

Zoals beloofd snel geleverd. Ruim assortiment

Makkelijk en snel

Duidelijke website en makkelijk bestellen.

Was goed spul , en snel geleverd.

Ik had scheer olie en baard balsem nodig , en mesjes . Is geleverd en snel van zeer goede kwaliteit.

Bestelling naar verwachting uitgevoerd

Ja hoor, helemaal Ok.

Mooi assortiment, en snelle levering. Artikelen zorgvuldig ingepakt, en...met een alleraardigst persoonlijk kaartje. Een webshop staat of valt met excellente betrouwbaarheid en service. Dat is allemaal prima in orde. Veel succes toegewenst met uw bedrijf!

Vlotte afhandeling en levering met persoonlijke noot!

Vlotte afhandeling en levering met persoonlijke noot!

Altijd top producten, goede en snelle levering ! Handgeschreven kaartje bij elke bestelling maakt alles zoveel persoonlijker. Top !

perfecte en uitmuntende service

steeds goede producten en correcte verzending

uitstekend

in een woord UITSTEKEND goed geregeld

Snelle reactie

Lelystraat 25 A