Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
Prijs in orde. Verzenden in orde. Communicatie in orde. Verpakken (meer dan) in orde. En het handgeschreven persoonlijke kaartje maakt een 10 helemaal gerechtvaardigd.
Pluspunten
Groot assortiment, goede en juiste uitleg van de verschillende produkten.
VerbeterpuntenNihil.
Pluspunten
Mooie, zeer complete en overzichtelijke website. Altijd razendsnelle en correcte levering. Buitengewoon grote klantvriendelijkheid en zeer plezierige communicatie.
VerbeterpuntenHet enige aspect van de website waar ik even aan moest wennen is de zoekfunctie. Zodra je het vergrootglas aan hebt geklikt was (voor mij althans) niet duidelijk waar/hoe het zoekveld werd geopend. Dit zou net iets duidelijker kunnen. Verder alleen maar lof.
Pluspunten
Snel verstuurd, netjes verpakt
Pluspunten
Persoonlijk, makkelijk bestellen, breed assortiment. Doen bijvoorbeeld altijd een persoonlijke note bij de bestelling. Dat is wel aardig.
VerbeterpuntenWellicht prijs nog tikkie scherper.
Pluspunten
Handgeschreven briefje erbij. Super vriendelijk
Pluspunten
Goede service, snelle levering & een persoonlijk geschreven kaartje.
Pluspunten
Het handgeschreven briefje was een mooi detail.
Pluspunten
Ben zeer tevrede
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
mooie artikelen, goede levering, correct contact.
Pluspunten
Persoonlijk geschreven kaartje. netjes strak verpakt.
Pluspunten
Als ik een 11 zou kunnen geven zou ik het doen, altijd snel en een leuk kaartje ben je bestelling :)
Pluspunten
Al langere tijd bestel ik bij mannentaal.nl. Bestelling netjes, snel en goed te volgen waar en wanneer je bestelling komt. En de persoonlijk touch door bedankkaartje!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenWebsite , kan de "afreken button " niet snel vinden op de website ,nadat ik een aankoop in mijn "mandje " heb gedaan
Pluspunten
Makkelijke site Veel producten op voorraad
Pluspunten
Gewoon een goeie zaak netjes alle spullen op tijd, gepast advies. Gewoon toppie.
Pluspunten
Alles verloopt duidelijk en snel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Altijd super snel, en een topservice inclusief een hand geschreven kaartje wat het hem doet!
Pluspunten
Het is ze gelukt om 2 producten in een doosje te doen en op de gewenste afleverlocatie te bezorgen. Chapeau!
VerbeterpuntenVraag geen review voor een eenvoudige, standaard order
Pluspunten
Snelle levering, mooie website. Helaas met uitpakken is de bestelde spiegel kapot gevallen.
VerbeterpuntenGeen