Pluspunten
snelle service , en een persoonlijk kaartje met mijn naam? Ik was er aangenaam door verrast.
Pluspunten
Leuk dat je een persoonlijk kaartje krijg!
Pluspunten
Goed service's en snel!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel, accuraat en correct. Zoals het hoort!
Perfecte keuze in producten. Goede reviews van echte klanten en snelle bezorging
Pluspunten
Supersnel. Netjes ingepakt.
VerbeterpuntenGeen
Geen, prima service, snel geleverd.
Pluspunten
Mooi product met een prima communicatie. Het handgeschreven kaartje in het pakket geeft het een persoonlijk tintje.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vond het heel leuk dat handgeschreven kaartje, kan ik erg waarderen, een persoonlijke touch!!! Voegd toch weer wat toe......
VerbeterpuntenGa vooral zo door!!!!
Pluspunten
Goed en netjes verpakt.
VerbeterpuntenOok in het weekeinde en op maandag verzendingen de deur uit doen. Als je op vrijdag wat besteld heb je het woensdag pas binnen dat is niet meer de standaard tegenwoordig.
Pluspunten
snelle levering en precies wat ik wilde goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle leverling, en een overzichtelijke website. Gewoon goed.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle service. De volgende dag al.in huis top!
VerbeterpuntenVaste klanten mogen zo af en toe best beloond worden met een korting.
Pluspunten
Er zat een handgeschreven kaartje bij de bestelling en de bestelling was heel netjes ingepakt voor transport
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
leuk dat er een handgeschreven kaart erbij zat! Top!!
Pluspunten
Pluspunten
Super, zeer snel het pakket ontvangen. Leuk met een handgeschreven briefje erbij.
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Altijd netjes en met aandacht geleverd. Gewoon GOED.
Pluspunten
Website overzichtelijk Snelle levering, en producten zijn goed verpakt Leuke producten om kado te geven.