Pluspunten
Het persoonlijke bedank kaartje bij elke bestelling, iets wat mannenzaak onderscheidt van andere.
Pluspunten
Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat met je naam in de aanhef! Dat maakt het allemaal net iets persoonlijker!
Pluspunten
Sneller of beter kan volgens mij niet.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, betrouwbaar en vlot!
VerbeterpuntenKortingcodes verstrekken na het invullen van een revieuw
Pluspunten
Volgende dag in huis!!
Pluspunten
Snel contact, goed advies en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Helemaal super! Groot assortiment, fijne klantenservice en snelle levering. Ik en mijn vriend zijn helemaal blij met de safety razor’s, wat een verbetering! Ga zeker vaker bestellen hier.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het persoonlijke kaartje erbij . Dat maak je niet veel mee . Top gaat zo door.
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
aanbod, kwaliteit producten, communicatie, verpakking, respecteren van "belofte" kan niet beter. Is perfect.
Verbeterpunten* sommige zaken kunnen goedkoper (concurrentie) * indien er stalen (op aanvraag) beschikbaar zouden zijn van parfum/eau de toilette, zou ik persoonlijk ook deze zaken bestellen. een geur is dermate persoonlijk dat men deze niet "out of the blue" bestelt.
Pluspunten
Goed product, leuk persoonlijk kaartje. Goede website.
VerbeterpuntenLevertijd was verwacht voor morgen. Pakket kwam echter pas naar twee dagen. Nu is dat geen ramp. Maar wanneer er vertraging optreed is enige vorm van communicatie niet overbodig. Voor een dusdanig klein pakketje bijna 4 euro verzendkosten betalen is ietwat gortig.
Pluspunten
Super snelle levering. Ziet er erg mooi uit.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenNog niet kunnen ontdekken
Pluspunten
Veel keuze uit mooie geschenk verpakkingen. Snelle levering, goed verpakt en zelfs nog een persoonlijke boodschap op een kaartje. Ik zeg top!!