Pluspunten
1e bestelling gedaan, leuke persoonlijke kaartje meegekregen! Leuk gedaan, houd het lekker persoonlijk
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Snelle levering en alles goed verpakt
Pluspunten
Snel levering en goede producten! Top!
Prima zo houden
Pluspunten
Correcte levering. Leuk persoonlijk briefje erbij.
Pluspunten
Geweldige producten voor mannen!
Pluspunten
correctheid
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goed assortiment en goede prijzen
VerbeterpuntenVaste klanten aanbiedingen of vaste klanten voordeelkaart
Pluspunten
Erg klant vriendelijk
Pluspunten
Leuke handgeschreven kaart bij de bestelling. Voelt dat je gewaardeerd wordt als klant.
Pluspunten
Leuke persoonlijk bedanking!
Pluspunten
Top bedrijf! Had ook een kaart met handgeschreven tekst (bedankt en veel plezier met je bestelling Yigit) ontvangen, bedankt ervoor :)
Pluspunten
Super service!
VerbeterpuntenGa gewoon zo door!
Pluspunten
Nette duidelijke website. Leuk persoonlijk kaartje bij levering.
Pluspunten
Leuk dat jullie er ook een briefje bij doen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en afhalen bij Post nl agentschap wat voor mij echt een pre is, super leuk het handgeschreven kaartje
Pluspunten
Alles was prima. Mooie producten. Goed advies. Nette verzending en snel.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Goed assortiment, stipte levering en altijd een handgeschreven kaartje om je te bedanken. Zo maak je online business toch persoonlijk!
Pluspunten
Hele snelle levering en een zelfgeschreven bedank briefje er bijgevoegd. Dit bedrijf is top!
Pluspunten
Snelheid en overzicht
VerbeterpuntenAdvies: Ik mis eigenlijk een soort kieswijzer voor producten (type haar, voorkeur mat of glans etc.). Nu via de mail advies ontvangen en het product wat ik heb gekocht ben ik zeker niet tevreden mee.