Pluspunten
- Kwaliteit - Snelle levering - Persoonlijk kaartje dat enorm wordt gewaardeerd! - Compleet assortiment - Transparantie
VerbeterpuntenBlijf gewoon zo verder doen!!
Pluspunten
Intuitieve webshop Prijs/kwaliteit is goed Zeer snelle levering Persoonlijke boodschap bij bestelling is grappig en leuk.
VerbeterpuntenVoroalsnog geen
Pluspunten
Snelle levering Goed assortiment Alles netjes verpakt Persoonlijk kaartje toegevoegd; je hebt er verder niets aan, maar toch attent
Pluspunten
netjes en kwalitatief ziet het er goed uit, incl. de verpakking
Pluspunten
Keurige website, leuke handgeschreven kaart bij de bestelling.
VerbeterpuntenEr is geen telefoonnummer op de website aanwezig voor snelle vragen.
Pluspunten
Het bedrijf doet wat ze zegt. Product snel geleverd en betaalbaar.
Pluspunten
assortiment
Pluspunten
goed en correct
Verbeterpuntende post lokaties die zijn aangegeven voor het ophalen van het pakket zijn verouderd van de plaats veendam
Pluspunten
Achteraf betalen vind ik een groot voordeel en Het gaat ook nog eens heel gemakkelijk
Pluspunten
Beste online ervaring tot nog toe! 19u50 besteld, de volgende dag rond de middag geleverd. Handgeschreven, persoonlijk briefje + sample! AAA+ service!!!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Super gaaf.. een persoonlijk bericht op een leuke kaart bij je bestelling. Hoe leuk is dat. Welk ander bedrijf neemt daar nog de tijd voor?top
Pluspunten
Leuk handgeschreven briefje bij de levering.
Pluspunten
Breed assortiment, goede beschrijving bij producten, snelle levertijd
Verbeterpuntengratis verzending zou ideaal zijn!
Pluspunten
Veel producten die bijna nergens anders te krijgen zijn
VerbeterpuntenNee srry:(
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs.
Pluspunten
volgende dag n huis
Pluspunten
Zowel kwalitatief hoogwaardige producten als super snelle levering!
VerbeterpuntenNvt