Pluspunten
Enorm snelle een gemakkelijke levertijd. Vriendelijk handgeschreven attentie in het pakket.
Pluspunten
De betere webwinkel voor de betere haarproducten!
Pluspunten
Alles is perfect bezorgd en fijn dat je een presentje ontvangt
VerbeterpuntenHet is wellicht fijn om iets meer te kunnen weten over de verschillende fabrikanten , waardoor je makkelijker een keuze kunt maken welk product (merk) beter aan je eisen voldoen.
Pluspunten
Persoonlijk bedankkaartje, goed ingepakt en snel bezorgd. Zoals het hoort.
VerbeterpuntenGeen. Samples meesturen zou kunnen.
Pluspunten
Mannenzaak.nl doet aan klantenbinding op een manier die ik zeer waardeer. Het is simpel maar heel doeltreffend.
VerbeterpuntenGeen!
Geen minpunten kunnen ontdekken, dus 5 sterren! Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zit.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit mesjes, handig product
VerbeterpuntenMesjes zijn lastig in de shavette te plaatsen
Pluspunten
De vlugheid van de levering was een zeer positieve ervaring, waarboor dank.
Pluspunten
Mooie artikelen, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Persoonlijk briefje bij zending
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling
Pluspunten
Ruime keuze en snelle levering
Pluspunten
Snel, duidelijk en met een persoonlijke noot
VerbeterpuntenCheck uitgaande mails. Ik kreeg 2 bevestigingen en heb gecheckt of het niet 2 x werd afgeschreven :-)
Pluspunten
zeeer goede service echt
Verbeterpuntengeeen
Pluspunten
De handgeschreven bedankbriefjes zijn echt een blijvertje!