Pluspunten
Alles is heel duidelijk, je word goed geïnformeerd en je bestelling word snel geleverd.
Pluspunten
Gewoon een 10. Topproduct en alles zoals beloofd. Leuke acties!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb inmiddels al meerdere bestellingen geplaatst bij Mannenzaak.nl. Het valt op dat de snelheid van leveren structureel snel is. Bij de laatste bestelling had ik een klein product dat niet helemaal goed was (aluinstick gebroken). Zonder dat ik daar om had gevraagd, kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd.
VerbeterpuntenBij mijn laatste bestelling miste ik het persoonlijke briefje. Goed, dat is niet serieus vervelend, maar op de een of andere manier raak je er wel aan gewend. Blijf het vooral doen. Die persoonlijke 'touch'...daar bind je klanten mee. Echte verbeterpunten heb ik gewoon NIET!
Pluspunten
Snelle en correcte levering, een klein staaltje en een persoonlijk kaartje erbij. TOP!
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Persoonlijke boodschap was een leuk detail
Pluspunten
*snelle levering *inhoud kompleet
Pluspunten
Snelle verzending, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenPrijs tov andere winkels. Bijv geen verzendkosten oid.
Pluspunten
Mooi aanbod en supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering en heel leuk met dat persoonlijke kaartje.
VerbeterpuntenMeer avond bezorgingen.
Pluspunten
Vroeger kreeg je nog een geschreven bedankje bij je bestelling..... :(
Pluspunten
Snelle levering Gebruiksvriendelijke website Leuke attentie bij de levering
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Fast delivery Also I like the part with the thank you letter wiritten by hand , this reflects professionalism indeed
Pluspunten
Netjes verpakt, persoonlijke noot, goed gedaan!
VerbeterpuntenPrecies 1 week te vroeg geleverd
Pluspunten
Snel geleverd! Netjes en stevig verpakt!
Pluspunten
Prima levertijd en tips en advies. Dik tevreden.
VerbeterpuntenTot nu geen.
Pluspunten
Bij de levering ook een persoonlijke touch door hand geschreven kaartje. Je voelt je daarmee als klant geen nummer!