Pluspunten
Super snelle levering! En een leuk handgeschreven briefje erbij... Top!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, snel geleverd met een leuk kaartje erbij. De snorreschaar- en kam was een vaderdagcadeautje. Ik weet zo nog niet of hij tevreden is ;-), vandaar kwaliteit niet ingevuld, maar zag er in ieder geval kwalitatief wel goed uit.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering. Handgeschreven kaartje komt heel persoonlijk over.
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje toegevoegd bij bestelde producten
Pluspunten
Bij elke bestelling een persoonlijk briefje en soms een cadeautje.
Pluspunten
Snelle levering, producten zoals verwacht. Top!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Wist niet zeker of er ook losse mesjes bij mijn scheermes zaten, dus had dit als opmerking bij mijn bestelling geplaatst. Kreeg een dag later een met de hand geschreven kaartje dat deze er normaal helaas niet bij zitten, maar toch 2 stuks bij mijn bestelling zaten inbegrepen! Geweldig!
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Handgeschreven kaart bij de bestelling komt erg prettig over
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt met een persoonlijke kaart erbij. Voortreffelijk
VerbeterpuntenNvt
Levertijd was langer. Dit kwam door PostNL
Pluspunten
Het persoonlijk geschreven kaartje wordt zeer gewaardeerd!
Verbeterpuntenniet alle producten die ik wilde bestellen zaten in het assortiment.
Pluspunten
Snelle levering. Goeie snelle service, snel mijn vraag beantwoord. Breed assortiment.
Pluspunten
Ik werd super goed geholpen en nadat ik via Facebook gevraagd had of ze het in wouden pakken zeiden ze dat ze dat zouden doen en dat het een service van het bedrijf is! Ik beveel deze webshop aan iedereen aan!
Pluspunten
Het handgeschreven kaartje met pakkende tekst.
Pluspunten
Altijd goed! Vooral de kaartjes bij je bestelling!
VerbeterpuntenDe reviews van de producten zijn te ver naar beneden geplaatst. Dit is altijd veel scrollen. Een link bovenaan de productpagina maakt het net wat makkelijker. Verder top!
Pluspunten
Super snelle levering! Goede prijzen en fijne producten! Erg leuk en klantvriendelijk dat er bij iedere bestelling die ik heb geplaatst, een kaartje bij zit met daarop een persoonlijk bedankje.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunt bedenken!
Pluspunten
Hand geschreven kaartje
Pluspunten
Super aanbod! Vlotte communicatie en het persoonlijk geschreven briefje is een leuke toets! Levering snel zoals beloofd. Volgende keer weer!