Pluspunten
Zie cijfers
VerbeterpuntenZie cijfers
Pluspunten
Producten komen overeen met wat pose site beloofd wordt. Prima.
Pluspunten
Snelle levering (met persoonlijk berichtje), veel producten in de shop.
Pluspunten
Duidelijke website. Goede producten en uileg over de producten. Snelle levering! En het handgeschreven kaartje......prachtig!
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje bij het pakketje
VerbeterpuntenLevertijd 3 werkdagen lang voor product op voorrad
Pluspunten
Goede afhandeling van de bestelling
VerbeterpuntenMinder/geen plastic bij de bestelling gebruiken
Pluspunten
Persoonlijk en zeer goede service. Product goed en veilig verpakt.
Pluspunten
Attent, handgeschreven briefje een leuke touch
Pluspunten
Persoonlijke boodschapskaartje, goede productselectie (niet 100 miljoen keuzes).
VerbeterpuntenMisschien met het aanbieden van volledige scheerpaketten.
Pluspunten
Eigenlijk bijna alleen maar positieve dingen. Bediening is persoonlijk en super snel. Ruim aanbod. Niks op aan te merken.
VerbeterpuntenMisschien zouden lagere prijzen, jullie producten nog aantrekkelijker maken.
Pluspunten
Erg leuk en persoonlijk kaartje bij levering.
Pluspunten
Snelle afhandeling en volledige informatie betreffende verzending
Pluspunten
Bij m'n bestelling kreeg ik een persoonlijke kaartje. Leuk idee. Maakt online bestellen toch wat persoonlijker.
Pluspunten
Netjes afgehandeld, het persoonlijk ingevulde kaartje made my day!
Pluspunten
Een persoonlijk geschreven bedank briefje? Seriously respect: epische mannen
VerbeterpuntenGeen, misschien klanten korting voor klanten die meerdere keren besteld hebben? Blijven hollanders hé.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Altijd goede service en snelle levertijd
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan.. fijne site alles overzichtelijk en goede service
Pluspunten
als ik iets bestel heb ik het zo thuis en het is gewoon goed spul! ook dat jullie een kaartje schrijven is leuk
Pluspunten
Bijna alles
VerbeterpuntenTe dure verzendkosten