Pluspunten
Zeer leuke handgeschreven kaart erbij gevonden , top
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Zoals beloofd de producten de volgende dag in huis. Een leuke handgeschreven note en een mooie kam erbij gekregen. Ik heb een positieve ervaring aan overgehouden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Erg leuk dat er een handgeschreven persoonlijk kaartje bij de bestelling zat! De producten waren goed verpakt en gelijk de volgende dag ontvangen. Zeker een aanrader!
Pluspunten
Zeer snelle levering in combinatie met een gepersonaliseerde boodschap voor de klant = winning! Daarnaast helpt de gebruiksvriendelijke website ook ;)
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Leuke persoonlijke touch dmv een geschreven kaart als bedankje. Goede prijs
VerbeterpuntenIk had een tijd levering voor de dag erna. Deze werd echter, waarschijnlijk door de bezorgdienst, een dag verlaat. Dit maakt de tijd levering een stuk minder betrouwbaar. Niet zozeer kritiek, maar wellicht een tip om hier naar te kijken.
Pluspunten
Persoonlijke bejegening
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij je bestelling krijg je een persoonlijk kaartje erbij, dat is erg leuk!
VerbeterpuntenAangeven wanneer een product weer leverbaar is ipv de mail te gebruiken.
Pluspunten
Goede communicatie, had een korte vraag over dew levering welke ik snel beantwoord kreeg via de ingebouwde messenger op de website.
VerbeterpuntenScherpere aanbiedingen :-)
Pluspunten
Goede service, snelle levering en mooie producten.
Pluspunten
Leuk om n persoonlijk geschreven berichtje erbij te krijgen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, altijd een bedank briefje bij de bestelling, top!
Pluspunten
-De twee pomades en haarborstel waren goed verpakt in een passende doos -Bestelproces ging makkelijk -Leuk dat bierviltje en haarkam dat ik bij de bestelling kreeg -Handgeschreven kaartje was attent -Besteld op zondag was dinsdag in huis
Verbeterpunten-Ik heb geen track en trace code/verzendbevestiging email gehad
Pluspunten
Handgeschreven notes zijn de bom
Pluspunten
Het handgeschreven kaartje!
Pluspunten
Snelle levering en een zeer attente persoonlijke notitie! Zeker een aanrader voor scheerartikelen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle bezorging, veel producten en het briefje wat je bij iedere bestelling krijgt is echt super leuk! Dat is nog eens klanten binding :)
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuk zo'n NPS enquete... maaar ging allemaal soepel, snel en goed gecommuniceerd. Extra kam was een leuke gimmick